Uusia paljastuksia Samsungin tulevasta Bixbystä

Matti Robinson

Uusia paljastuksia Samsungin tulevasta Bixbystä
Samsungin tulevien Galaxy S8 -huippumallien ominaisuuksista on puhuttu julkistuksen lähestyessä enevissä määrin, mutta iso osa huhuilusta on keskittynyt mm. näyttöön ja muihin hardisominaisuuksiin. SamMobile on kuitenkin saanut käsiinsä tietoja myös ohjelmistopuolen uudistuksista.

Tarkemmin kyseessä on Galaxyjen uusi ääniavustaja Bixby, joka tuo mukanaan muita avustajia monipuolisemmin toiminnallisuutta. SamMobilen mukaan Bixby osaa käyttää hyväkseen kaikkia puhelimen natiivisovelluksia ja pystyy lisäksi tekemään maksuja ominasuudessa, joka nimetään todennäköisesti Bixby Payksi.

Nyt uusimmissa huhuissa Bixby pystyy vieläkin monimutkaisempiin ongelmanratkaisutoimenpiteisiin. Avustaja osaa nimittäin tulkita kameran kuvaa ja hakea oikeita asioita käyttäjälle verkosta. Tämä voi olla kenties esimerkiksi käännös kielestä toiseen tai leffajulisteen perusteella haettavat tiedot näytösajoista. Vastaavanlaista toiminnallisuutta on kehitetty Googlen toimesta Goggles-sovellukseen.Huhujen mukaan Samsungin laitteissa oleva kamerasovellus tulee sisältämään oman Bixby-nappinsa, jolla kuvauksen kohteet saa prosessoitua avustajan kautta.

Galaxy S8 -laitteiden julkistus epäillään tapahtuvan maaliskuun 29. päivä. Tuolloin esitellään todennäköisesti myös Bixby, joka jäänee toistaiseksi ainoastaan uusista huippumalleista löytyväksi ominaisuudeksi. Ei siis kannata pidättää hengitystä, että edes vanhat Galaxy S:t saisivat sitä.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € CDON
230 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Samsung Galaxy M23 – hinta laskenut -17%

Samsung Galaxy M23
238 € Hobby Hall
293 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 288 €

Xiaomi Poco M5s – hinta laskenut -15%

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.