Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Paljastus: Uusi Nokia-lippulaiva kehiteillä

3
Manu Pitkänen

Paljastus: Uusi Nokia-lippulaiva kehiteillä
Nokia Kiina on kertonut Weibo-tilinsä kautta HMD Globalin kehittävän parhaillaan Snapdragon 835:een perustuvaa älypuhelinta. Asiasta uutisoi Nokia Power User -verkkosivusto.

Sinällään tiedossa ei ole mitään ihmeellistä tai yllättävää. Jos HMD Global ylipäänsä kehittää lippulaivatasoista Android-älypuhelinta, on Qualcommin järjestelmäpiiri suhteellisen selvä valinta. Esimerkiksi MediaTekin järjestelmäpiirejä näkyy puhelimissa suhteellisen vähän, joten olisi suurempi yllätys jos HMD Global ei olisi valinnut Snapdragonia puhelimeensa.

Pitää tietysti muistaa sekin fakta, että yhtiöiden some-tilien ylläpidossa ei ole välttämättä minkäänlaista tietoa yhtiön tulevista laitejulkistuksista. Tästä syystä tilit eivät ole välttämättä erityisen luotettavia lähteitä, vaikka ne ovatkin yritysten virallisia tiedotuskanavia.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
Veikkaus1x2 (vahvistamaton)

3

Eipä tuo korjaus mennyt vieläkään oikein putkeen :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja