Galaxy S8:aan on tulossa erikoinen resoluutio

1
Puhelinvertailu

Galaxy S8:aan on tulossa erikoinen resoluutio
Tämän viikon huhujen perusteella Samsungilta voi odottaa uutta Galaxy S8 -mallia maaliskuun loppupuolella eli noin kahden kuukauden kuluttua. Tässä vaiheessa on kuitenkin jo tiedossa pääosa laitteen (tai laitteiden) ominaisuuksista.

Eilen kerroimme Evan Blassin vuodosta, jossa Galaxy S8:sta oli tarjolla kuvapari sekä paljon yksityiskohtaista tietoa. Erityisesti kiinnostusta herättää tietysti näyttö, jossa tapahtuu suurempia uudistuksia, pitkästä aikaa.

Blassin mukaan sekä tavallinen että Plus-mallin S8 saavat 18.5:9-kuvasuhteella varustetun kosketusnäytön, jollaisia ei markkinoilta löydy. Tämä tarkoittaa tietysti myös, että pikselitarkkuuden suhde on erilainen kuin tavallisesti.

Blass ei kommentoinut resoluutiota, mutta nyt huhut Kiinasta kertovat, että kyseessä olisi 2960 x 1440 -resoluution näyttö, joka sopii 18.5:9-suhteeseen. Kyse on hieman suuremmasta tarkkuudesta kuin huhutussa LG G6:ssa, jossa myös liki koko etupaneelin kokoinen näyttö tukee väitetysti 2:1-kuvasuhdetta ja 2880 x 1440 -resoluutiota.



Viime vuonna julkaistussa Xiaomi Mi Mixissä, josta trendi otti tuulta alleen on 2040 x 1080 -resoluution eli 17:9-kuvasuhteen näyttö.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
231 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -18%

Motorola Lenovo ThinkPhone
519 € Dustin Home
539 € Proshop
557 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -16%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentit (1)

muppis
muppis

1

Hienoja tämmöiset tarkkuudet, kun sitten ei mikään kuva täytä ruutua kokonaan ja näyttää pöljältä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.