Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kotimaisesta Hill Climb Racing 2 -mobiilipelistä tuli jättimenestys

1
Puhelinvertailu

Kotimaisesta Hill Climb Racing 2 -mobiilipelistä tuli jättimenestys
Oululaisen Fingersoftin marraskuun lopussa julkaisema Hill Climb Racing 2 -ajopeli on osoittautunut menestykseksi.

Kahdessa kuukaudessa peli on ehtinyt käydä latauslistojen kärjessä 65 maassa ja yhteensä peliä on ladattu jo lähes 43 miljoonaa kertaa. Peliin lisätään jatkuvasti uutta sisältöä.

Hill Climb Racing 2 on ollut myös arvostelujensa puolesta menestys. Pelin arvosana on Google Playssä 4,6 ja App Storessa 4,7.

Aivan 2012 julkaistun Hill Climb Racingin lukemiin jatko-osa ei ole kuitenkaan yltänyt, sillä se on kerännyt jo yli 500 miljoonaa latausta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

jartar
jartar

1

Arvosanat tulevat tuosta tippumaan radikaalisti samoin pelaajien määrä tulee vähenemään paljon. Uusin päivitys toi kasan täydellisen epäonnistuneita ratoja. Alussa lupaava peli on nyt täyttä kuraa. Harmi...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.