>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia 3310 tulee taas – Uusi versio esitellään parin viikon kuluttua

2
Manu Pitkänen

Nokia 3310 tulee taas – Uusi versio esitellään parin viikon kuluttua
Helmikuun lopulla järjestettävien MWC-messujen suurin yleisömagneetti ei välttämättä ole uusi Android-lippulaiva, sillä HMD Global aikoo julkistaa uusintapainoksen legendaarisesta Nokia 3310 -puhelimesta. Asiasta uutisoi Evan Blass (@evleaks) VentureBeat-sivustolla.

Hyvästä akkukestostaan ja vankasta rakenteestaan tunnettu Nokia 3310 tulee Blassin tietojen mukaan tulossa myyntiin 59 euron kappalehintaan. Se on reippaasti enemmän kuin mitä vastaavanlaiset puhelimet nykypäivänä maksavat, mutta nostalgikot ostanevat sen maksoi mitä maksoi. Buumin ja Jippiin logo- ja soittoäänikaupat tuskin tulevat tekemään paluuta.

Teknisesti kyseessä tuskin on identtinen laite alkuperäiseen laitteeseen nähden, koska useimpia komponentteja tuskin on enää edes saatavilla. Jää nähtäväksi millä tavoin Nokia 3310 on lopulta nykyaikaistunut.

Lisäksi HMD Global aikoo julkistaa helmikuun lopulla Kiinassa jo lanseeratun Nokia 6:n sekä Nokia 5:n ja Nokia 3:n. Nokia 5 perustuu samaan Snapdragon 430 -järjestelmäpiiriin, mutta käyttömuistin määrä on tiputettu kahteen gigatavuun ja näyttö on vaihdettu 5,2-tuumaisen HD-paneeliin. Hintaa puhelimella odotetaan olevan 199 euroa. Nokia 3 on vuorostaan 149 euroa maksava Android-puhelin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.