Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuotanut virallinen kuva paljastaa seuraavat Moto-mallit

1
Puhelinvertailu

Vuotanut virallinen kuva paljastaa seuraavat Moto-mallit
Nykyisin Lenovon omistavalta Motorolalta on odotettu tulevia Moto-malleja jo hetken aikaa. Viime aikoina Motoista huhuissa ovat olleet G-malliston tulevat G5 ja G5 Plus -versiot. Nyt kuvat kyseisistä puhelimista on vuotanut ennenaikaisesti verkkoon.

Oheisessa kuvassa nähdään siis Moto G5 and the Moto G5 Plus, jotka VentureBeat bongasi verkkokauppa Ktronixin sivustolta ennen kuin ne poistettiin. Kuvan lisäksi vahvistuivat myös tiedot, joiden mukaan G5 on 5-tuumainen ja G5 Plus 5,2-tuumainen.

G5:n muihin ominaisuuksiin kuuluu mm. Snapdragon 430 -suoritin, 2 gigaa RAM-muistia, 32 GB tallennustilaa, 2800 milliampeeritunnin akku ja 13 megapikselin kamera. Hieman suuremman G5 Plussan sama litanja on puolestaan: Snapdragon 625, 2GB, 64GB, 3000mAh ja 12 MP (dual focus). Molemmista laitteista löytyy microSD-muistikorttipaikka ja 5 megapikselin selfie-kamera.


Laitteet esitellään virallisesti todennäköisesti kuun lopulla Barcelonassa järjestettävillä MWC-messuilla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

karmakameli
karmakameli

1

Mitä järkeä on tehdä kahta erikokoista puhelinta jos koossa on eroa vain yksi millimetri (leveydessä, joka on tärkein mitta)?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja