Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tulevasta Nokia 3310:stä uutta tietoa – Ei todellakaan mikään älypuhelin

Manu Pitkänen

Tulevasta Nokia 3310:stä uutta tietoa – Ei todellakaan mikään älypuhelin
Viime viikolla paljastui, että HMD Global aikoo herättää Nokia 3310:n eloon. Uusi retroversiointi on tarkoitus esitellä tulevana sunnuntaina.

VTECH-sivuston kuulemien tietojen mukaan uusi Nokia 3310 ei perustu Android-käyttöjärjestelmään, kuten jotkut ovat spekuloineet eikä se muutoinkaan täytä nykyaikaisen älypuhelimen määritelmiä. Nostalgikkojen iloksi uutta puhelinta ei ole siis lähdetty modernisoimaan liikaa. Näytön teknologiaksi on valikoitunut LCD, vaikka nykyaikainen E Ink -näyttö olisi saattanut kunnioittaa alkuperäistä puhelinta paremmin.

Fyysiset näppäimet kuuluvat tietysti pakettiin, mutta näppäimien kerrotaan poikkeavan hieman alkuperäisestä. Muotoilu on samanlainen kuin 2000-vuosikymmenen alun hittipuhelimessakin, mutta uusi versio on ohuempi ja kevyempi. Vaikuttaisi siltä, että vanhaa on pyritty kunnioittamaan, mutta sitä on myös uskallettu myös korjata.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.