Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S8:n tehot paljastuivat huipputason testituloksesta

2
Puhelinvertailu

Galaxy S8:n tehot paljastuivat huipputason testituloksesta
Samsungin tulevasta huippupuhelimesta ei ole enää paljon paljastamatta. Tiedämme jo miltä laite näyttää ja pitkälti myös mitä sen eri versiot pitävät sisälllään. Nyt verkkoon on vuotanut myös tiedot laitteen suorituskyvystä.

GeekBench-suorituskykytestin tulokset paljastavat, että kyseessä on toden totta huippupuhelin. Samsungin laite esiintyy tuloksissa nimellä SM-G955U, joka viittaa S8:n pluskokoiseen malliin, ja sisältää mm. 4 gigatavua RAM-muistia ja Snapdragon 835 -piirin. Sen tulokset ovat myös sen mukaiset.

Huimat tulokset kertovat, että yhden ytimen osalta pisteitä kertyi 1929 ja moniydintestissä tulos oli 6084, joka tarkoittaa, että laite on BeekBenchin moniydinmittarilla tehokkaampi kuin yksikään virallisella listalla oleva puhelin. Muissa vielä julkaisemattomissa Snapdragon 835 -puhelimissa tosin riittää varmasti haastetta.


Viime vuotiseen malliin on tullut melkoisesti parannusta, sillä Galaxy S7 onnistui nappaamaan testissä pisteet 1786/5209, mutta iPhone 7:n yhden ytimen n. 3300 ennätyspisteseen on kovasti matkaa. Moniydin testissä S8 kuitenkin päihittää myös iPhone 7:n.

Galaxy S8 esitellään kuluvan kuun 29. päivä New Yorkissa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja