Galaxy S8:n tehot paljastuivat huipputason testituloksesta

2
Puhelinvertailu

Galaxy S8:n tehot paljastuivat huipputason testituloksesta
Samsungin tulevasta huippupuhelimesta ei ole enää paljon paljastamatta. Tiedämme jo miltä laite näyttää ja pitkälti myös mitä sen eri versiot pitävät sisälllään. Nyt verkkoon on vuotanut myös tiedot laitteen suorituskyvystä.

GeekBench-suorituskykytestin tulokset paljastavat, että kyseessä on toden totta huippupuhelin. Samsungin laite esiintyy tuloksissa nimellä SM-G955U, joka viittaa S8:n pluskokoiseen malliin, ja sisältää mm. 4 gigatavua RAM-muistia ja Snapdragon 835 -piirin. Sen tulokset ovat myös sen mukaiset.

Huimat tulokset kertovat, että yhden ytimen osalta pisteitä kertyi 1929 ja moniydintestissä tulos oli 6084, joka tarkoittaa, että laite on BeekBenchin moniydinmittarilla tehokkaampi kuin yksikään virallisella listalla oleva puhelin. Muissa vielä julkaisemattomissa Snapdragon 835 -puhelimissa tosin riittää varmasti haastetta.



Viime vuotiseen malliin on tullut melkoisesti parannusta, sillä Galaxy S7 onnistui nappaamaan testissä pisteet 1786/5209, mutta iPhone 7:n yhden ytimen n. 3300 ennätyspisteseen on kovasti matkaa. Moniydin testissä S8 kuitenkin päihittää myös iPhone 7:n.

Galaxy S8 esitellään kuluvan kuun 29. päivä New Yorkissa.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
78 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.