Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suomalaiset operaattorit ottavat uudet Nokiat myyntiin – Myös Nokia 3310:n

Manu Pitkänen

Suomalaiset operaattorit ottavat uudet Nokiat myyntiin – Myös Nokia 3310:n
Elisa ja DNA ovat kertoneet aikeistaan ottaa HMD Globalin uudet Nokia-puhelimet valikoimiinsa. Operaattorit aikovat myydä kaikkia uusia puhelinmalleja, joten kolmen Android-pohjaisen älypuhelimen (Nokia 3, 5 ja 6) lisäksi uutta Nokia 3310:tä aiotaan tarjota asiakkaille.

Sonera ei ole vielä kertonut yhteistyöstä HMD Globalin kanssa.

– Haluamme sytyttää uudelleen suomalaisten palon brändiin, jonka he tuntevat, johon he luottavat ja jota he rakastavat. Erityisen iloisia olemme siitä, että Nokia 6 on jo noussut nuorison suosikiksi Kiinassa. Haluamme myös täällä Suomessa lunastaa ja ylittää nuorison odotukset. Erinomaisten kumppaneidemme kanssa meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus tuoda korkealaatuisinta matkapuhelinteknologiaa markkinoille. Matkamme alkaa tänä vuonna ja jatkuu pitkälle tulevaisuuteen, sanoo HMD Global Oy:n Pohjoismaiden liiketoimintajohtaja Ossi Korpela.Nokia 3310:n, 3:n, 5:n ja 6:n on kerrottu tulevan myyntiin huhti-kesäkuun aikana. Puhelimien hinnat ovat 49 euroa (Nokia 3310), 139 euroa (Nokia 3), 189 euroa (Nokia 5) ja 229 euroa (Nokia 6).


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja