Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhu: Tulossa myös uusi huipputason Nokia

Puhelinvertailu

Huhu: Tulossa myös uusi huipputason Nokia
HMD Global esitteli loppukuusta Nokia-puhelimia Mobile World Congress -messuilla. Nokia-brändillä varustettujen puhelimien joukkoon kuuluivat Android-puhelimet Nokia 3, Nokia 5 ja Nokia 6 sekä tietysti nostalginen uusi Nokia 3110.

Kaikki puhelimet kuuluivat kuitenkin ominaisuuksiensa ja hintansa puolesta joko edulliseen tai korkeintaan keskiraskaaseen luokkaan. Niinpä monet ovatkin jääneet odottamaan huippupuhelinta, jollaisista Nokia oli tunnettu vuosikymmen sitten. Huhut Kiinasta kertovat toiveikkaille hyviä uutisia.

MyDriversin mukaan tulossa olisi myös huippuspekseillä varustettu uusi Nokia. Niihin kuuluisi mm. Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri, suurikokoinen ja korkearesoluution näyttö sekä kaksoiskamera. Kameraa tosin ei brändätä todennäköisesti PureView-leimalla, sillä se on Microsoftin omistuksissa.


Lisäksi huhut kertovat myös pienemmästä versiosta, joka sisältäisi paljolti saman tekniikan.

Tässä vaiheessa kuitenkin nämä huhut kannattaa ottaa erittäin suurella varauksella, sillä mitään tietoja ei laitteista ole vuotanut. Mikäli huhut pitävät paikkansa, niin todennäköisesti tiedämme laitteista jo ennen julkaisua.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja