Kuvavuoto: Tulevat Galaxy S8 -mallit vertailussa Note7:n kanssa

1
Puhelinvertailu

Kuvavuoto: Tulevat Galaxy S8 -mallit vertailussa Note7:n kanssa
Viime vuoden Galaxy Note7 oli tietysti Samsungin älypuhelinhistorian pahin epäonnistuminen. Tämä ei tietysti tarkoita, että laite olisi kaikkinensa huonosti suunniteltu tai sisältäisi heikkoa teknologiaa – monilta osin itseasiassa juuri päinvastoin.

Note7:n heikko kohta oli sen akku, mutta siihenpä heikkoudet pitkälti jäivätkin. Suuri, huippulaadukas näyttö, valtaisasti tehoa ja näyttävä ulkonäkö. Niinpä laite onkin hyvä verrokki tuleville laitteille, vaikka se olikin räjähdysherkkä.

Nyt näemmekin (kuva alla) tulevat Galaxy S8 -mallit vierekkäin viime vuoden Galaxy Note7:n kanssa, kiitos Droidholicin, joka on bongannut kuvan Weibosta. Ja täytyy sanoa, että tämä korostaa entisestään S8:n valtaisaa näyttöä. Jo Note7 oli liki kokonaan näyttöä, mutta ylä- ja alaosasta on karsittu entisestään melkoisesti.

6,2 tuuman näytöllä varustettu S8+ on vain pikkuriikkisen korkeampi ja hieman kapeampi kuin 5,7 tuuman näytöllä varustettu Note7. Tavallinen S8 on puolestaan 5,8 tuuman näytöllä pienempi näyttöistä Note7:ää merkittävästi pienempi.



On hyvä pitää kuitenkin mielessä, että kyseessä on melko todennäköisesti kuvamanipulaatio, erityisesti, koska suhteet eivät vastaa edellisen vuodon mittalukemia ja -suhteita. Molemmat S8-laitteet lisäksi näyttävät täysin identtisiltä, mukaanlukien akkuprosentit ja jopa heijastukset. Kellonajat ovat myös samat S8-malleissa, mutta ei Note7:ssä.

Kuluvan kuun 29. päivä julkaistavat Galaxy S8 ja Galaxy S8+ näyttävät joka tapauksessa huimilta, joten ainakin Puhelinvertailussa ollaan innossaan laitteen julkaisusta, jolloin vihdoin lopullisesti nähdään kuinka laitteet vertautuvat edeltäjiin ja kilpalijoiden laitteisiin.




Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -43%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 85 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentit (1)

Alemon
Alemon

1

Kai te nyt hemskatti näätte että oikeanpuoleinen "s8+" on suurennettu versio vasemmanpuoleisesta? Heijastukset samoissa kohti esim. ruudun vasen ylä tai keskellä heijastuu toinen puhelin. Lisäksi notessa täysin eri kellonaika jotenka tämäkin photoshopattu. Tarkkuutta näissä "vuodoissa" kiitos!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.