Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applella käsissään vallankumouksellista teknologiaa – Mullistaa diabeetikoiden arjen

1
Manu Pitkänen

Applella käsissään vallankumouksellista teknologiaa – Mullistaa diabeetikoiden arjen
Apple kehittää noninvasiivista teknologiaa verensokerin mittaamiseksi kehosta, kertoo CNBC. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että verensokeria (glukoosi) voisi mitata verestä ilman että ihoa pitäisi läpäistä neulalla. Teknologia auttaisi erityisesti diabetestä sairastavia ihmisiä.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun aiheesta on levinnyt huhu-uutisia mediassa. Kaikkein kiivaimmillaan spekulaatiot kävivät vuoden 2013 tienoilla, jolloin Apple rekrytoi riveihinsä useita noninvasiivista teknologiaa kehitteitä insinöörejä. Apple on palkannut henkilöstöä useista terveysalan yrityksistä, muun muassa Vital Connectilta, Masimolta, Sanolta, Medtronicilta, Senseonicsilta, AccuVeiniltä ja C8 Medisensorsilta.

CNBC:n mukaan teknologian tutkiminen lähti liikkeelle jo vuonna 2010, jolloin Applen perustaja Steve Jobs esitti visionsa älykellomaisesta mittalaitteesta. Noninvasiivisen glukoosimittauksen parissa työskentelee Applella noin 30 työntekijää. CNBC:llä puhuneiden lähteiden mukaan teknologia on tällä hetkellä sen verran pitkällä, että Apple on aloittanut käyttökelpoisuutta ja toimivuutta kartoittavat testit.


Viime kesänä Economic Daily News uutisoi Applen kehittävän uutta laitetta glukoosimittaukseen. Juttu antoi ymmärtää, että kyseessä voisi olla Apple Watchille tarkoitettu lisälaite.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja