Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy Note7 saapuu kesäkuussa takaisin myyntiin Note FE:nä

3
Matti Vähäkainu

Galaxy Note7 saapuu kesäkuussa takaisin myyntiin Note FE:nä
Samsung on koko alkuvuoden pikku hiljaa totuttanut median ja kuluttajat siihen ajatukseen, että viime vuoden räjähdysherkät Note7:t ovat tulossa takaisin markkinoille. Maaliskuussa asia varmistui ja viime kuussa saimme tietää myös mukavasti alennetun hinnan.

Nyt uusi raportti korealaissivusto ETNewsiltä kertoo, että tehdaskorjattuja Note7 -laitteita voidaan odottaa kauppoihin ensi kuussa. Aiemmin laitteita kutsuttiin nimellä Note7R, mutta nyt uudeksi nimeksi kerrotaan Note FE. FE tulee sanoista Fandom Edition.

Vaikka nimi on hieman outo, niin se voi kenties olla hyvä asia, sillä se saa kenties unohtamaan mistä mallista on todella kyse. Viime vuoden Note-malli on paitsi viime vuoden tekniikkaa niin myös varsin laajasti yhdistetty paloturvallisuusrikkeisiin.Mikäli laite on kuitenkin turvallinen, jota se on niin varmasti kuin yhtiö pystyy lupaamaan, niin se on varmasti hyvä diili. Kolmanneksen pienempi hinta laitteesta, jonka moni olisi valinnut viime vuoden parhaaksi puhelimeksi ilman ylikuumenemisongelmia.

Valitettavasti laitteiden saatavuus Euroopassa on todennäköisesti varsin rajattua, joten Suomeen on laitteita lienee turha odotella – ainakaan virallisia teitä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

G0lden_Kebab
G0lden_Kebab

1

"Fandom Edition" Siis Fandom.

*Fandom is a term used to refer to a subculture composed of fans characterized by a feeling of empathy and camaraderie with others who share a common interest.*

Vitsin surullista xD

*Facepalm*

Vastaa
G0lden_Kebab
G0lden_Kebab

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jeppisjoo:

Eikö kaikki iPhonet ole aina FE malleja? :)

Ei, vaan puhelimet ovat nimetty yleensä numerolla ensimmäisestä iPhonesta aina 7 asti. Ja ovat suunniteltu toimimaan ilman välitöntä räjähdysvaaraa :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja