Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung tuomassa aiemmin räjähdysalttiit Note7:t vielä myyntiin

Matti Vähäkainu

Samsung tuomassa aiemmin räjähdysalttiit Note7:t vielä myyntiin
Samsungin viime syksyn katastrofi Galaxy Note7:n kanssa on kenties ongelmallisin tilanne mitä puhelinvalmistajalla on tullut eteen. Miljoonien myytyjen laitteiden palauttaminen tarkoitti hurjaa takaiskua yhtiön talouteen sekä tietysti Note-brändille.

Huhut jo viime vuoden marraskuussa kertoivat, että Samsung saattaisi yrittää tuoda laitteita toisen kerran korjattuna markkinoille kertaalleen siinä jo epäonnistuttuaan. Huhuille vastinetta saapui alkuvuodesta, kun korealaislehti sai vihiä Samsungin suunnitelmista.

Samaan aikaan kun reportit kertovat, että Samsung on vihdoin tappamassa alkuperäisistä markkinoilla olevista Note7-laitteista akun kokonaan, niin yhtiö vahvistaa, että yhtiö yrittää vieläkin tuoda kyseisiä laitteita markkinoille.Samsung kertoo, että se pyrkii ensisijaisesti tuomaan laitteet markkinoille joko korjattuna yksilönä tai lainapuhelimina sellaisilla markkinoilla, joissa se on mahdollista. Huhut ovat aiemmin puhuneet mm. Vietnamista – länsimaissa Samsung ei todennäköisesti edes saisi myyntilupaa.

Loput laitteet, joita ei saada tuotua markkinoille sellaisenaan, puretaan osiksi ja tärkeimmät ja arvokkaimmat osat pyritään käyttämään uudelleen muissa laitteissa. Samsungille kyse on tietysti ekologisuuden lisäksi rahasta, sillä miljoonissa laitteissa on satojen miljoonien arvosta tekniikkaa.

Länsimaissa todennäköisimmin Note7-laitteista nähdään vain osia muissa tulevissa alemman hintaluokan laitteissa, jos sitäkään. Toivottavaa toki olisi sekä kuluttajien että Samsungin kannalta, että yksikään toiseen kertaan korjattu laite ei syttyisi, kun ne löytävät tiensä Aasian markkinoille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja