Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia 3310 ei ehdi edes hyllyyn – Revittiin käsistä

4
Manu Pitkänen

Nokia 3310 ei ehdi edes hyllyyn – Revittiin käsistä
HMD Globalin mukaan se on myynyt lähes kaikki Nokia 3310 -puhelimet loppuun ensimmäisestä myyntiin tulevasta erästä. Puhelimet myytiin loppuun ennakkotilauskampanjan aikana, joten hyllyihin asti puhelimia ei tahdo riittää.

Tähän päivään uudistetusta Nokia 3310 -puhelimesta on nopeasti kasvanut ilmiö. Joillekin puhelin on muisto ensimmäisestä omasta puhelimesta. Toiset haluavat kätevän kakkospuhelimen kesän rientoihin tai siirtyvät loman ajaksi digipaastolle töiden ja somen ulottumattomiin, analysoidaan puhelimen kysyntää HMD Globalin lehdistötiedotteessa.

"Olemme hyvin iloisia suuresta kiinnostuksesta. Ensimmäiset Nokia 3310:t Suomessa menevät puhelimen ennakkoon tilanneille faneille", sanoo HMD:n Pohjoismaiden liiketoimintajohtaja Ossi Korpela. "Teemme kaikkemme vastataksemme kovaan kysyntään, ja pian puhelimia tulee taas lisää myyntiin. Jos haluaa varmistaa, että saa oman Nokia 3310:n ensimmäisten joukossa, suosittelemme varaamaan puhelimen tilaamalla sen jälleenmyyjiltämme."Se mikä puhelimen ensimmäisen myyntierän todellinen koko oli, on tietysti liiketoimintasalaisuus. Aasiassa on harrastettu pieniä myyntieriä, joiden nopealla kaupalla saadaan helposti lypsettyä mediahuomiota.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

arivesa
arivesa

1

Tuskin voi valmistaa mitään jota ei joku ostaisi. Liekö tuo muuta kuin huokea retrolelu,jonka hukkaaminen kapakkakierroksella ei budjettia kaada? Kamera ainakin on maailmalla haukuttu virattomaksi.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jarppi0123 (vahvistamaton)

2

Mulla puhelimena Microsoft lumia 950. Loistava luuri ja vara puhelumena nokia 230. Kummatkin puhelimet on tehnyt Microsoft. Nokia 230 on parempi kamera kuin uudessa 3310. Sitä paitsi nokia 230 on selfie kamera Salamalla joka puuttuu uudesta nokia 3310. Kummatkin kamerat ovat 2mp nokia 230.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jarppi0123 (vahvistamaton)

3

Ja ostaessani nokia 230 oli hinta muistaakseni 49€ eli halvempi kuin uusi nokia 3310

Vastaa
arivesa
arivesa

4

Hämmästyin kun DW:n uutisissa kerrottiin, että Afrikassa ja Intiassa ei tuplahintaiselle retrolle ole tarvetta, orgis 3310 myy tuolla edelleen varsin hyvin. Mutta kuka niitä enää tekee? Kinkkekopsujako?

Intialainen kioskinpitäjä sanoi myyvänsä noita yli tusinan viikossa. Kuulemma kysyttyjä, kun kestävät ja virtaa riittää. Toisin kuin "uudessa".

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.