Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Parin kuukauden päästä julkaistava Note8 voi maksaa jopa tuhat euroa

1
Puhelinvertailu

Parin kuukauden päästä julkaistava Note8 voi maksaa jopa tuhat euroa
Samsung valmistautuu parhaillaan tulevan Note-puhelimen julkistukseen. Itseasiassa yhtiöltä tulee markkinoille tulevien kuukausien aikana kaksi Note-puhelinta.

Korealaisyhtiö on kertonut, että se saattaa kesällä myyntiin viime vuonna räjähdelleen Note7:n uudella Note FE -nimellä. Tehdaskorjattu puhelin tulee erikoisesti myyntiin vain hieman ennen tulevaa uutta Note-mallia.

VentureBeatille kirjoittava luottovuotaja Evan Blass on kertonut, että Note8:n aiemmin huhuttu elokuun julkaisu on viivästymässä kuitenkin hieman ja laite esitellään vasta syyskuun puolella. Muun muassa kaksoiskameralla, kuuden gigatavun RAM-muistilla ja valtaisalla Infinity Display -näytöllä varustettu Note8 saapuu Blassin mukaan syyskuun jälkimmäisellä puoliskolla.

Tietojen mukaan laite on varustettu pitkälti kaikella mahdollisella huipputeknologialla ja tuo mukanaan tietysti Galaxy S8:sta poiketen myös S Pen -styluksen. Kaikella tällä herkulla on tosin hintansa ja Blass kertoo, että hinta tulee ulottumaan peräti tuhanteen euroon. Yhdysvalloissa tyypilliseen tapaan laite on hieman edullisempi.


Jäämme odottamaan milloin Samsung vahvistaa julkistustilaisuuden ja lähettää kutsut lehdistölle.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

necq
necq

1

Huhhuh. Ostakaa vaan täydellä hinnalla, hölmöt, niin hinnat vain jatkavat nousuaan tulevaisuudessakin. Muinoin sen ajan huippupuhelin Galaxy S(1) maksoi allekirjoittaneelle 400 euroa tuliteränä. Miettikää, mitä tätä tahtia puhelimet joskus maksavat?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja