Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Odotettu ominaisuus tulossa takaisin Nokian älypuhelimiin – HMD aloitti yhteistyön

3
Manu Pitkänen

Odotettu ominaisuus tulossa takaisin Nokian älypuhelimiin – HMD aloitti yhteistyön
Nokia-älypuhelimia kehittävä ja markkinoiva HMD Global on solminut monivuotisen yhteistyösopimuksen optisiin järjestelmiin erikoistuneen ZEISSin kanssa. Yhteistyö tarkoittaa käytännössä sitä, että ZEISSin optiikalla varustetut Nokia-puhelimet palaavat taas markkinoille.

ZEISSin laadukas optiikka oli yksi Nokian kamerapuhelimien myyntivalteista kilpaileviin älypuhelinmerkkeihin nähden ja piirre on ollut Nokia-fanien toivelistalla siitä lähtien kun HMD Global esitteli ensimmäiset älypuhelimensa. HMD Globalin lehdistötiedotteen mukaan yhtiöt aikovat kehittää jatkossa yhdessä älypuhelimien kuvausominaisuuksia, joten kyse ei ole pelkästään asiakassuhteesta.

HMD Global saa yhteistyön ansiosta yksinoikeuden ZEISSin optiikkaan älypuhelimissa, joten kilpailijat eivät pääse siihen käsiksi. Huaweilla on voimassa vastaavankaltainen yhteistyöjärjestely Leican kanssa.

Lehdistötiedotteessa luvataan paljon yhteistyöltä, sillä HMD Globalin toimitusjohtaja Arto Nummelan mukaan yhtiön asiakkaat eivät odota älypuhelimelta hyvää kameraa, vaan nykyiset tottumukset uudistavaa kuvauskokemusta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

1

Mikä ominaisuus on tulossa takaisin ? Tuossa lupaillaan ennemminkin jotain uutta.

Vastaa
perhana
perhana

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti user_org:

Mikä ominaisuus on tulossa takaisin ? Tuossa lupaillaan ennemminkin jotain uutta.

Zeissin optiikka tulossa takaisin Nokian älypuhelimiin, eikös se tuossa uutisessa nyt melko selkeästi kerrota?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja