Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kova Nokia-julkistus on pian täällä – Tilaisuus 16. elokuuta

Manu Pitkänen

Kova Nokia-julkistus on pian täällä – Tilaisuus 16. elokuuta
HMD Global on kutsunut lehdistöä elokuun 16. päivänä järjestettävään tilaisuuteen. Kutsukirjeessä todetaan suoraan, että lehdistötilaisuudessa aiotaan esitellä Nokia-puhelimien seuraava "merkkipaalu".

Kyseessä on mitä suurimmalla todennäköisyydellä niin sanottu Nokia 8 -älypuhelin, josta on kesän aikana liikkunut huhuja ja vuototietoja. Julkistustilaisuus järjestetään Lontoossa.

Kesän aikana HMD Global on tuonut myyntiin yhteensä kolme uutta Android-pohjaista Nokia-puhelinta: Nokia 3:n, Nokia 5:n ja Nokia 6:n. Elokuun puolivälissä esiteltävä puhelin on siten katraan neljäs jäsen. Uuden malliston lanseeraus ei ole ilmeisesti sujunut täysin odotusten mukaisesti, sillä HMD Global päätti irtisanoa yhtiötä luotsaneen Arto Nummelan.

Nokia 8:ssa odotetaan olevan tuplakamerajärjestelmä, Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri ja aikaisempia Nokia-puhelimia muistuttava design.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.