Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple aloitti iPhone 8:n ja uuden Apple Watchin ennakkomyynnin

Puhelinvertailu

Apple aloitti iPhone 8:n ja uuden Apple Watchin ennakkomyynnin
Apple on aloittanut tänään ensimmäisten tiistaina esiteltyjen laitteiden ennakkotilaukset. Täysin uudistunutta iPhone X -mallia joudutaan odottamaan peräti marraskuuhun asti, joten ennakkotilauskaan ei vielä alkanut, mutta toinen uusi iPhone ja uusi versio Apple Watchista saapuivat ennakkotilattavaksi.

Ennakkotilaukseen siis tänään saapuivat iPhone 8 ja iPhone 8 Plus sekä Apple Watch Series 3. Ensiksi mainittu on käytännössä pieni uudistus viimevuotiseen iPhoneen. Apple Watchin uudistus tuo mukanaan muun muassa GPS-paikantimen.

Ennakkotilattavat laitteet saapuvat myyntiin ensi viikon perjantaina eli 22. päivä. Peruskokoinen iPhone 8 maksaa 64 gigatavun mallina 829 euroa ja 256 gigatavun mallina 999 euroa, Plus-malli puolestaan 64 gigatavun tallennustilalla varustettuna 939 eurolla ja 256 gigatavun muistilla varustettuna 1109 eurolla.Suomessa myytävä Apple Watch Series 3 ei puolestaan valitettavasti pidä sisällään jenkkiversiosta löytyvää LTE:tä. Hintaa uudella Apple Watchilla on Suomessa 379 euroa 38 mm kokoisena ja 409 euroa 42 mm kokoisena.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja