Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Rahan siirto kaverille Apple Payllä tulee mahdolliseksi – Mutta vasta erillisellä päivityksellä

1
Manu Pitkänen

Rahan siirto kaverille Apple Payllä tulee mahdolliseksi – Mutta vasta erillisellä päivityksellä
Apple Pay laajenee myöhemmin tänä vuonna Suomeen. Lisäksi Applen mobiilimaksujärjestelmään on tulossa uusia ominaisuuksia, tärkeimpänä niistä Apple Pay Cash.

Apple Pay Cash on käytännössä Applen P2P-rahansiirtopalvelu, jonka kautta voi siirtää rahaa ihmiseltä toiselle iMessage-viestipalvelun välityksellä. Lisäksi Siriä voi käskeä siirtämään tietyn verran rahaa kaverille tai tuttavalle. Raha siirtyy käyttäjien välityksellä "Apple Pay Cash -maksukorttina". Ominaisuus ei näytä aktivoituvan huomenna kun iOS 11 julkaistaan virallisesti, vaan se saapuu vasta myöhemmin julkaistavan päivityksen kylkiäisenä.

Rahasiirto toimii iPhonella, iPadillä sekä Apple Watchilla. Ominaisuus on saatavilla aluksi vain Yhdysvalloissa ja se laajenee muihin Apple Payn saatavuusalueen maihin myöhemmin.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Viileapantteri
Viileapantteri

1

Apple Pay olisi aikoinaan voinut saapua Suomeen ja samalla räjäyttää potin. Nyt meillä on Dansken Mobile Pay ja miljoona muuta pankin omaa sovellusta rahojen siirtoon kaverilta toiseen. Parhaimpana, nyt suurin osa käyttää suomalaista Siirto-sovellusta.

Ja kyllä, ne toimivat iOS-käyttöjärjestelmässä, eli iPhoneilla. En usko, että Apple Pay Cash tulee enää menestymään.

Etenkään jos Apple Pay Cash tilisiirtoja voi tehdä ja vastaanottaa ainoastaan, jos on iPhone.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.