Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huaweilta tulossa ensimmäinen "reunuksettomalla" näytöllä varustettu älypuhelin, kuva vuoti

5
Puhelinvertailu

Huaweilta tulossa ensimmäinen reunuksettomalla näytöllä varustettu älypuhelin, kuva vuoti
Huaweilta odotetaan muutaman viikon päästä uutta Mate-sarjan huippupuhelinta, mutta yhtiöllä saattaa olla pian tarjolla myös uusi, tämän vuoden trendinäytöllä varustettu malli.

Mate 10:n lisäksi huhuissa on nähty myös G10-älypuhelin, joka on nyt vuotanut myös kuvissa. Kuten oheisesta kuvasta paljastuu, niin kyseessä on liki koko etupaneelin kokoisella näytöllä sekä peräti kahdella kaksoiskameralla varustettu malli.

Koko etupaneelin kattavaa, esimerkiksi Samsungin Infinity Displayn tai uuden iPhone X:n kaltaista näyttöä on odotettu myös Mate 10:een, mutta se jää nähtäväksi. Nyt vuotanut kuva ei kuitenkaan vaikuta olevan Mate 10:stä, sillä aiemmin Huawein itsensä julkaisema kuva paljasti sen takapaneelin.Niinpä G10-malli voikin olla Huawein ensimmäinen "reunuksettomalla" näytöllä varustettu älypuhelin. Sen näytön kerrotaan olevan 5,9 tuuman kokoinen ja tarjoaa monen kilpailijan tavoin 18:9-kuvasuhteen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Kiedis
Kiedis

1

G10 on täällä päin maailmaa Mate 10 Lite, josta lukuisia juttuja medioissa. Kiinan julkaisu lienee pe 22.9. kyseiselle mallille, Mate 10 seuraa perässä lokakuun puolivälissä. Toki Mate 10:n ei-Lite-variantin näyttö on vielä huomattavasti "laajempi", jolloin kehykset ovat Mate 10 Liteä selkeästi pienemmät.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

2

Lainaus:

peräti kahdella kaksoiskameralla varustettu malli


Tätä voisi vähän avata

Vastaa
perhana
perhana

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti user_org:

Lainaus:

peräti kahdella kaksoiskameralla varustettu malli


Tätä voisi vähän avata

Viittaa varmaankin siihen että tuosta kuvasta voisi päätellä sekä edessä että takana olevan kaksoiskamera, toki tuosta etupuolesta ei pysty tuon kuvan perusteella varmasti sanomaan onko nuo kaksi vierekkäistä aukkoa kaksoiskameran aukot vai jotain muuta.

"reunuksettomasta" näytöstä puhuminen vähän huvittavaa, kun kaksi vuotta vanhassa LG V10:ssä on yhtä vähän reunuksia näytön ympärillä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti perhana:

toki tuosta etupuolesta ei pysty tuon kuvan perusteella varmasti sanomaan onko nuo kaksi vierekkäistä aukkoa kaksoiskameran aukot vai jotain muuta.


Kuvassa erottuu neljäaukkoa, osa voi olla sellaisia ettei erotu.
Vilasin lähteen, oli mainittu että edessä kaksikameraa, eli ei ehkä (toivottavasti) kuvasta arvottu, vaan ihan lähdettä asialle.
Korvataanko kahdella kameralla iriksenlukija. voisiko ne kamerat olla kuulokkeen molemmin puolin (isoimmat aukot) ?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.