Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen ongelmat jatkuvat, toimitti laadunvalvonnassa hylätyn Pixel 2 -puhelimen

1
Puhelinvertailu

Googlen ongelmat jatkuvat, toimitti laadunvalvonnassa hylätyn Pixel 2 -puhelimen
Googlen uusimmat Pixel-puhelimet vaikuttivat julkaisun yhteydessä niin vakuuttavilta, että monet varmasti unohtivat Samsungin uudet Galaxy-mallit tyystin. Nyt hieman myöhemmin laitteista on paljastunut ongelmia, jotka saattavat muuttaa mielen.

Hiljattain Google kertoi alkavansa selvittämään ongelmia Pixel 2 -puhelinten näytöissä. Kuluttajat ja erityisesti testaajat ovat huomanneet monenlaisia ongelmia uutuuspuhelinten OLED-näytöissä.

Näytön palamisen ja väriongelmien lisäksi nyt Reddit-käyttäjä on kertonut, että Googlelta tilattu ja nyt saapunut puhelin oli hylätty laadunvalvonnassa. Kyse ei ole tällä kertaa tyytymättömästä asiakkaasta, jonka oman arvion mukaan laite olisi pitänyt heittää sivuun laaduvalvonnan seurauksena, vaan aivan aidosti hylätty laite, kertoo 9to5Google.Reddit-käyttäjä Dpezetille saapunut Pixel 2 nimittäin sisälsi laadunvalvonnan tarkastuslomakeen, jossa mainitaan tuotteen sisältävän kosmeettisia vaurioita. Nämä näkyvätkin kuvan laitteessa, joka on selkeästi naarmuuntunut.

Google tosin on jo kertonut korvaavansa Dpezetin laitteen ja antavansa 10 dollarin Google Play -kupongin, mutta nolo moka se on silti. Lisäksi kuluttajille hylättyjen laitteiden saapuminen on aito ongelma, erityisesti jos lappua ei ole mukana, kuluttaja ei huomaa sitä tai/ja kyseessä on jokin näkymättömämpi ongelma kuin naarmut laitteen pinnassa.

Googlen, ja kenties sille Pixel-laitteita valmistavien LG:n ja HTC:n, totisesti tarvitsee katsoa peiliin ja pitää jatkossa parempi huoli laadusta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

perhana
perhana

1

Tähän sopiikin hyvin lainaus tuosta aiemmasta näytön palamista koskevasta uutisesta:

Lainaus:

Vaikka yhtiöllä ei olekaan vielä tässä vaiheessa juuri mitään sanottavaa aiheesta, niin se muistuttaa kuitenkin laitteiden käyvän laajan laaduntarkistuksen.

Toki eihän missään ole luvattu etteikö ne laadultaan huonoksi todetut silti myyntiin päätyisi, ehkä googlelta on annettu laaduntarkkailijoille ohje laittaa myyntiin kaikki mitkä nyt edes jollainlailla toimii, kun on haluttu saada mahdollisimman paljon laitteita toimitettua.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja