Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlussan uusi huippumalli sai jo ensimmäisen päivityksen

1
Puhelinvertailu

OnePlussan uusi huippumalli sai jo ensimmäisen päivityksen
OnePlus tunnetaan tietysti (suhteellisen) edullisista huippupuhelimistaan, mutta viimeisen parin vuoden aikana yhtiö on panostanut erityisesti palveluun ja kuluttajien tyytyväisyyteen.

Yksi tärkeimmistä asioista tyytyväisyyden osa-alueella ovat tietysti pikaiset päivitykset. Android-valmistajat tunnetaan yleisesti heikosti päivittyvistä laitteista, vaikka se ei välttämättä aina pidä paikkansa. '

OnePlus pyrkii tuomaan puhelimilleen varsin hyvin päivityksiä ja tukevansa vanhempiakin laitteita melko hyvin. Tästä kertoo esimerkiksi hiljattain julkaistu Android Oreo -päivitys, joka saapui ensimmäisenä yhtiön viime vuoden laitteille.

Nyt OnePlus on julkaissut myös ensimmäisen päivityksen viime viikolla esitellylle puhelimelleen. OnePlus ei totisesti aikaile päivitystensä kanssa, sillä vain 8 päivää kerkesi kulua puhelimen esittelystä, kun tarjolla on jo päivitys.Lisäksi kyseessä ei ole vain muutamia bugeja korjaava päivitys vaan se aidosti myös parantaa useita keskeisiä toimintoja. OnePlus kertoo, että OxygenOS 4.7.2 -päivitys parantaa mm. kasvontunnistusta, sormenjälkilukijaa ja kameran vakautusta.

1613 megatavun kokoinen päivitys on lähtenyt jakeluun ja saapunee pian kaikkiin OnePlus 5T -laitteisiin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja