Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus 5T:n Star Wars -versio myyntiin Suomessa

Puhelinvertailu

OnePlus 5T:n Star Wars -versio myyntiin Suomessa
OnePlus 5T on tuonut myyntiin uuden erikoisversion yhtiön uusimmasta lippulaivamallista. Jo alkukuusta julkistettu uuden Star Wars -elokuvan henkinen erikoisversio vahvistettiin hieman myöhemmin myös saapuvan Suomessa myyntiin.

Nyt OnePlus on tuonut 5T Star Wars Limited Edition -version kauppoihin Suomessa. Erikoisversio juhlistaa paitsi Star Wars -elokuvasarjan uusinta The Last Jedi -elokuvaa, niin myös kiinalaisvalmistajan omaa syntymäpäivää.

OnePlus juhlii tällä viikolla neljävuotissynttäreitä ja täyttää virallisesti vuosia sunnuntaina 17. päivä. Kerroimme yhtiön tarjoamista synttäritarjouksista ja -alennuksista aiemmin tällä viikolla.OnePlus 5T Star Wars Limited Edition on tuttu huippupuhelin samoilla teknisillä ominaisuuksilla. Erikoisen laitteesta tekee valkoinen, yhtiön mukaan Crait-planeetan mukainen, väritys sekä takapaneeliin painettu Star Wars -logo. OnePlus on myös kustomoinut käyttöliittymää, jossa käytetään punamustaa teemaa, joka sopii paitsi uudelle The Last Jedi -elokuvalle niin tietysti myös OnePlussalle.

Lisäksi laitteen mukana toimitetaan Kylo Ren -suojakuori. OnePlus 5T Star Wars Limited Edition on varustettu 8 gigatavun RAM-muistilla ja 128 gigatavun tallennustilalla. Hintaa erikoismallilla on 579 euroa ja sitä myydään Elisan ja OnePlus-verkkokaupan välityksellä.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja