Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ensimmäinen sormenjälkilukija näytön alla löytyy kiinalaisvalmistajan puhelimesta

Puhelinvertailu

Ensimmäinen sormenjälkilukija näytön alla löytyy kiinalaisvalmistajan puhelimesta
Noin kuukausi sitten syöttölaitteita suunnitteleva Synaptics julkisti ensimmäiset tiedot uudesta teknologiasta, joka mahdollistaa sormenjälkilukijan tuomisen huippupuhelinten etupuolelle, vaikka laitteen etupaneeli olisi täytetty näytöllä.

Jo tätä ennen näytön alle sijoitettua sormenjälkilukijaa oli kuitenkin esitelty ainakin konseptien muodossa. Näistä muistuu mieleen viime kesänä esitelty video, jossa kiinalaisvalmistaja Vivon konseptipuhelimessa (kuvassa) sormenjälkilukija oli piilossa näytössä – ja tämä oli ennen kuin tiesimme käyttääkö iPhone X kyseistä teknologiaa.

Nyt kyseinen valmistaja on vahvistanut ensimmäisen puhelimen, jossa teknologia on tuotu virallisesti markkinoille, kerrotaan GSMArenan toimesta.CES-messuilla esitelty laite käyttääkin juuri Synapticsin teknologiaa, jota se lupailikin aiemmin, ja tarjoaa näyttöön sulautetun sormenjälkilukija, jonka avulla valmistajat saavat samanaikaisesti reunuksettoman näytön sekä sormenjälkilukijan laitteen etupuolelle.

Vaikka paljastus teknologian tuomisesta ensimmäiseen kuluttajalaitteeseen tehtiin ja laite oli esittelyssä CES-messuilla, niin tässä vaiheessa ei kuitenkaan täysimittaista julkistusta ei tehty. Vivon mukaan laitteen julkistus tapahtuu kuitenkin jo alkuvuodesta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja