Galaxy S8 on saamassa pian Android Oreo -päivityksen – Testaus lopetettiin

1
Manu Pitkänen

Galaxy S8 on saamassa pian Android Oreo -päivityksen – Testaus lopetettiin
Samsung on vihdoin saamassa valmiiksi Galaxy S8:lle ja Galaxy S8+:lle tarkoitetun Android Oreo -päivityksen. Vahva signaali tähän suuntaan saatiin kun puhelinvalmistaja ilmoitti ohjelmiston vapaaehtoisille beta-testaajille testaushankkeen tulevan päätökseen tänään 26. tammikuuta.

Yhtiö ehätti tehdä vastaavat ilmoitukset jo pari kertaa aiemmin: ensin tammikuun 15. päivänä ja vielä uudemman kerran tammikuun 17. päivänä. Jotakin pientä ongelmaa kuitenkin ehti ilmetä ilmoitusten jälkeen, minkä takia beta-testausta haluttiin jatkaa vielä muutamalla päivällä. Uusin lopetusilmoitus on ilmeisesti lopullinen, joten uusia beta-versioita ei pitäisi enää tulla testattavaksi.

Samsung kertoi beta-testaajille yrittävänsä saada valmiin vakaan version Android Oreosta valmiiksi mahdollisimman pian, joten Galaxy S8:n omistajat pääsevät päivittämään puhelimiaan uusimpaan käyttöjärjestelmään ehkä helmikuun aikana. Helmikuun 25. päivänä Samsungin on määrä esitellä Galaxy S9.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.