Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jollalta yllättävä paljastus – Ei tähtää pelkästään älypuhelimiin

1
Manu Pitkänen

Jollalta yllättävä paljastus – Ei tähtää pelkästään älypuhelimiin
Jollan kaupalliset laitekehityshankkeet ovat hyvin pitkälti kuopattu, mutta Sailfish-käyttöjärjestelmän kehitys voi edelleen hyvin. Jopa niin hyvin, että Jolla on päättänyt lähteä räätälöimään ohjelmistoaan uudenlaisille laitteille.

Tarkemmin sanottuna Jolla on kehittänyt Sailfish 3 -käyttöjärjestelmästä peruspuhelimille sopivan version. Ohjelmisto on tarkoitettu nimen omaan 4G-matkapuhelinyhteyksiä tukeville peruspuhelimille, kuten vaikkapa HMD Globalin juuri esittelemälle uuden sukupolven banaanipuhelimelle tai Nokia 3310:n 4G-versiolle. Lisäksi yhtiö kertoi käyttöjärjestelmän tukevan Sonyn Xperia XA2 -älypuhelinta, Gemini PDA:ta ja venäläisiä INOI T8- ja T10-tabletteja.

Sailfish 3 on yhteensopiva peruspuhelimien, älypuhelimien, älykellojen ja tablettien kanssa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

jartar
jartar

1

Kyllä se kehitys voi kaikkea muuta kuin hyvin jonka lisäksi focus on täysin hukassa. Käyttis ei kelpaa edes älykännyihin, mutta sen sijaan että keskityttäisiin siihen, niin laajennetaan aluetta ongelmien ja rahankulutuksen maksimoiseksi. Tuo älykännykkä taktiikka on jotain aivan käsittämätöntä. Beta tason käyttistä tarjottiin maksua vastaan Sonyn malliin joissa päivitykset on kunnossa ja käyttiksenä komeilee Android Oreo. Nyt samaa täysin epäonnistunutta taktiikkaa kokeillaan toisella Sonyn mallilla. En keksi miksi kukaan vaihtaisi vakaan ja uusimman androidin beta tason Sailfish käyttikseen...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja