Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applelta tulee kolme uutta iPhonea – Halpis-iPhone tekee paluun

2
Manu Pitkänen

Applelta tulee kolme uutta iPhonea – Halpis-iPhone tekee paluun
Apple aikoo julkaista tänä vuonna kolme uutta iPhone-mallia – aivan kuten viime syksynäkin. Yhtiön suunnitelmista uutisoi Bloomberg. Tällä kertaa Apple aikoo siirtyä kokonaan iPhone X:n kaltaiseen muotoiluun ja ottaa pesäeroa vanhasta iPhone 6 -aikakautta henkivästä designista.

Kolme uutukaista tulevat olemaan päivitetty versio iPhone X:stä sekä sen pohjalta kehitetty suuri kokoisempi malli, jossa käytetään jopa 6,5-tuumaista OLED-näyttöä. Tuhannen taalan hintalappua kauhisteleville kuluttajille on tulossa edullisempi uudella designilla varustettu puhelinmalli. Bloombergin raportoimat tiedot näyttäisivät olevan linjassa KGI Securitiesin välittämien tietojen kanssa.

6,5-tuumainen "iPhoen X Plus" on näytön osalta historian suurin iPhone, mutta fyysisiltä mitoiltaan se ei ole juurikaan suurempi kuin iPhone 8 Plus. Näytön ympärillä olevien kehysten minimointi mahdollistaa näyttö koon kasvattamisen ilman fyysisen koon kasvua. Apple uskoo isomman iPhone X:n vetoavan erityisesti aasialaisiin sekä business-asiakkaisiin.Bloombergin tietojen mukaan markkinoille on tulossa myös 6,1-tuumaisella LCD-näytöllä varustettu "halpisversio". Lisäksi kultainen värivaihtoehto on tekemässä paluun high-end-malleihin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

perhana
perhana

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti toope:

Voi voi. Näytöstä puuttuu edelleen palanen.

Tai sitten muilta valmistajilta puuttuu edelleen ne etukameran vierelle nousevat näytön lisäosat sitä tyhjää tilaa hyödyntämästä, vaikka olihan LG:llä jo pari vuotta sitten se lisänäyttö siinä etukameran vieressä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja