Uudet Nokia-puhelimet pääsivät Googlen suositeltujen listalle

Matti Robinson

Uudet Nokia-puhelimet pääsivät Googlen suositeltujen listalle
HMD Global esitteli MWC-mobiilimessuilla uusia Nokia-puhelimia. Tietysti monella tapahtumasta jäi mieleen lähinnä uusi versio legandaarisesta banaanipuhelimesta, mutta tapahtumassa esiteltiin myös kourallinen uusia älypuhelinmalleja.

Näistä kolme, eli kaikki paitsi Nokia 1, on nyt ansainnut Googlen Android Enterprise Recommended -lätkän. Kyseinen sertifikaatti annetaan puhelimille, jotka soveltuvat erityisen hyvin monipuoliseen yrityskäyttöön.

Laitteesta tulee löytyä tietyt tekniset ominaisuudet (vähintään 32 gigatavua tallennustilaa ja 2 gigatavua RAM-muistia) sekä Google oletussovellukset ja Androidin pitää olla "puhdas". Luonnollisesti myös turvallisuuden pitää olla priimaa ja se varmistetaan nopeilla Android-päivityksillä.

Android-päivitykset ovatkin Nokia-puhelinten yksi vahvuuksista ja laitteiden Android One -yhteensopivuus tarkoittaa, että päivitykset saapuvat aivan ensimmäisten joukossa – nopeammin kuin Android Enterprise Recommended -sertifikaatti vaatii.

Android Enterprise Recommended -listalle pääsivät siis Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus ja uusi Nokia 6. Aiemmin listalla oli jo Nokia 8 sekä pari kymmentä muiden valmistajien mallia, joihin lukeutuu mm. Huawei Mate 10, LG G6, Motorola Z2, Sony Xperia XZ1 sekä tietysti Googlen Pixel-puhelimet.Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto G60 – hinta laskenut -36%

Motorola Moto G60
306 € CDON
322 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 479 €

Oppo Reno 5 Lite – hinta laskenut -34%

Oppo Reno 5 Lite
335 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 508 €

Honor X8 – hinta laskenut -31%

Honor X8
169 € Power
234 € Proshop
249 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 246 €

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -26%

Honor Magic4 Lite
199 € Power
269 € DNA
299 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 269 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.