Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uudet Nokia-puhelimet pääsivät Googlen suositeltujen listalle

Matti Vähäkainu

Uudet Nokia-puhelimet pääsivät Googlen suositeltujen listalle
HMD Global esitteli MWC-mobiilimessuilla uusia Nokia-puhelimia. Tietysti monella tapahtumasta jäi mieleen lähinnä uusi versio legandaarisesta banaanipuhelimesta, mutta tapahtumassa esiteltiin myös kourallinen uusia älypuhelinmalleja.

Näistä kolme, eli kaikki paitsi Nokia 1, on nyt ansainnut Googlen Android Enterprise Recommended -lätkän. Kyseinen sertifikaatti annetaan puhelimille, jotka soveltuvat erityisen hyvin monipuoliseen yrityskäyttöön.

Laitteesta tulee löytyä tietyt tekniset ominaisuudet (vähintään 32 gigatavua tallennustilaa ja 2 gigatavua RAM-muistia) sekä Google oletussovellukset ja Androidin pitää olla "puhdas". Luonnollisesti myös turvallisuuden pitää olla priimaa ja se varmistetaan nopeilla Android-päivityksillä.

Android-päivitykset ovatkin Nokia-puhelinten yksi vahvuuksista ja laitteiden Android One -yhteensopivuus tarkoittaa, että päivitykset saapuvat aivan ensimmäisten joukossa – nopeammin kuin Android Enterprise Recommended -sertifikaatti vaatii.

Android Enterprise Recommended -listalle pääsivät siis Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus ja uusi Nokia 6. Aiemmin listalla oli jo Nokia 8 sekä pari kymmentä muiden valmistajien mallia, joihin lukeutuu mm. Huawei Mate 10, LG G6, Motorola Z2, Sony Xperia XZ1 sekä tietysti Googlen Pixel-puhelimet.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja