Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG kopioi iPhone X:n näytön loven, mutta sen saa myös katoamaan

2
Puhelinvertailu

LG kopioi iPhone X:n näytön loven, mutta sen saa myös katoamaan
Nyt muutaman vuoden ajan älypuhelinvalmistajat ovat kamppailleet erityisen kovaa näyttöjen reunuksia vastaan. Tämä on tarkoittanut mm. sormenjälkilukijan siirtymistä pitkälti laitteiden takaosaan ja yläosan sensoreille ja kameroille varattua aluetta on kutistettu jatkuvasti.

Essential Phonen aloittama trendi, jossa näyttö yltää aivan ylösasti ja kameralle on tehty erillinen lovi, tietysti tuli tutuksi maailmanlaajuisesti iPhone X:n myötä. Nyt samainen trendi on vallannut myös aasialaiset valmistajat ja esimerkiksi LG:ltä ja Huaweilta odotetaan lovellista laitetta.

G7:n kohdalla lovesta pääsee kuitenkin eroon, kuten monet ilmeisesti haluavat perustuen iPhonen saamaan kovaan kritiikkiin. Vuotaneen videon mukaan laitteen yläosan toiminnan voi näet valita iPhone X:n kaltaisen loven ja mm. Galaxy S9:n kaltaisen tasaisen reunuksen välillä.Mikä mukavampaa, niin vaikka valitsisi, ettei lovea näy, niin se ainoastaan vaihtaa tältä osin taustavärin mustaksi, jolloin ylimääräistä tilaa reunoilla voi edelleen käyttää esimerkiksi kellon ja ilmoitusten näyttämiseen.

Kenties tässä on tällä hetkellä paras näyttöratkaisu, vai mitä mieltä olet?


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
Miksi? (vahvistamaton)

1

Miksi otsikko on muodossa ".. kopioi iPhone X:n näytön loven..", kun itse artikkelissa täsmennetään, että kyse on Essential Phonen trendiksi tekemästä lovesta eikä muuten tekemistä iPhonen kanssa. "Kopioi" myös hyvin latautunut sana. Tahallista virheellistä otsikointia mainosklikkausten toivossa?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja