>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin uusi Galaxy J -sarjalainen paljastui

2
Puhelinvertailu

Samsungin uusi Galaxy J -sarjalainen paljastui
Samsung valmistelee useiden edullisten Android-älypuhelinten julkaisua, joista kenties tärkeimmät ovat uudet J-sarjalaiset. Viime kuussa tietoja paljastui jo kolmesta J-sarjalaisesta ja nyt lisätietoja on tullut ainakin Intiassa myyntiin saapuvasta mallista.

GSMArenan saamien tietojen mukaan Samsungilta on pian tulossa 5,5 tuuman HD-tasoisella AMOLED-näytöllä, 13 megapikselin kameralla sekä Exynos 7870 Octa -piirillä varustettu Galaxy J7 Duo -laite.

Aiemmin J7:stä on vuotanut Yhdysvaltain patenttiviraston kautta J7 Crown -nimellä tunnettu malli, mutta tässä vaiheessa ei ole tietoa onko kyseessä täysin sama, mutta eri nimillä eri maailman kolkissa myytävä malli.

Mikäli kyseessä on sama puhelin, niin se myös todennäköisesti saapuu Suomeen hieman yksinkertaisemmalla Galaxy J7 (2018) -nimellä. J-sarjan laitteet ovat keikkuneet aivan myydyimpien laitteiden joukossa Suomessa, joten paljon voidaan odottaa myös uudelta J7:ltä.GSMArenan kuvan perusteella mitään kovin erikoista ei Galaxy J7 Duossa ole tarjolla, mutta laitteen hinnan (kuvassa oleva nykyinen J7 n. 290 euroa) huomioon ottaen sellaista ei voida odottaakaan.

Laitetta voidaan odottaa ainakin osassa maailmaa vielä huhtikuun puolella ja se saapuu kolmella värivaihtoehdolla (musta, sininen, kulta), joissa pyörii kaikissa tietysti Android 8.0 Oreo.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti 1lu:

Lainaus:

kaikissa tietysti Android 8.0 Oreo

Tietysti? Olisin odottanut 8.1:tä.

Mitähän tuolla tietysti sanalla tuossa uutisessa tarkoitetaan. Ehkä vain täyte sana ilman varsinaista tarkoitusta.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti 1lu:

Olisin odottanut 8.1:tä.


Jos tuolla olet ihan tosissasi, tällä sivustolla ei ole tuollaisesta uutisoitu, joten x.0 versio jos ei ihan tietysti, niin yllätyksetön.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.