>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlussan julkaisema kuva paljastaa hieman tulevasta OnePlus 6:sta

Puhelinvertailu

OnePlussan julkaisema kuva paljastaa hieman tulevasta OnePlus 6:sta
Yleensä älypuhelinjulkistusten edellä saamme tietoja laitteista epävirallisia teitä niin kutsuttujen vuotojen ansiosta. OnePlus on kuitenkin tunnettu epäkonventionaalisista käytännöistään ja on usein paljastanut joitain tietoja tulevista laitteistaan ennen julkaisua, kenties näin pitäen paremmin remmit omissa käsissä.

Nyt OnePlus on virallisella Twitter-tilillään paljastanut hieman tulevasta laitteestaan – paino sanalla hieman. Kiinalaisyhtiö on jo aiemmin paljastanut tulevan laitteen tekniikkaa sekä näyttölovesta, mutta nyt tarjolla on pieni vilkaisu laitteen ulkonäköön sivusta päin.

Valitettavasti kuvassa (klikkaa suuremmaksi) OnePlus 5T:n alla olevasta OnePlus 6:sta paljastuu ainoastaan sivuprofiili, jossa näkyy äänenvoimakkuuden säädin, mutta ei lainkaan OnePlussalta tuttua ilmoituksiin käytettävää liukukytkintä.Olisi vaikea kuvitella, että yhtiö luopuisi sille kovin ominaisesta kytkimestä täysin, joten ehkäpä nappien paikkoja on siirretty. Sen tilalla kuvassa on SIM-korttipaikka, joka on nykyisin samalla kohtaa toisella puolella.

Jotkut ovat myös huomioineet, että uudessa laitteessa antenniviivat eivät näy aivan samalla tavoin kuin nykyisissä malleissa, joten kenties uutuudessa on lasinen takakuori ja sen myötä langaton lataus.

Allekirjoittaneelle puolestaan vaikuttaa, että laitteesta näkyy toinen sivu, jolloin äänenvoimakkuuden säädin on vaihtanut puolta virtapainikkeen kanssa ja antenniviivat loppuvat, koska vastaan tuleva pinta on näyttöä.

Jäämme odottamaan OnePlussan lisäpaljastuksia ja lopulta pian myös virallista esittelyä.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.