>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus julkaisi trailerin OnePlus 6:lle: "Nopeutta, jota tarvitset"

8
Puhelinvertailu

OnePlus julkaisi trailerin OnePlus 6:lle: Nopeutta, jota tarvitset
Kiinalaisvalmistaja OnePlus on muutaman vuoden saatossa noussut yhdeksi suurten Android-valmistajien tärkeimmistä haastajista. Nyt yhtiöltä odotetaan jälleen uutta laitetta, jonka on määrä uudistaa niin designia kuin tietysti sisuskalujakin.

Suomessa huippusuositun yhtiön kenties tärkein markkina-alue ei kuitenkaan ole välttämättä Euroopassa. OnePlus panostaa melkoisesti Intian markkinoihin, jossa on julkaistu traileri pian julkaistavasta huippupuhelimesta.

Trailerilla riimitellään erityisesti nopeudesta, jota tulevasta puhelimesta voi odottaa siis melkoisesti. Suorituskyky onkin ollut jo vuosia OnePlus-laitteiden yksi peruspilareista, ja tulevasta OnePlus 6 -versiosta odotetaan mm. Snapdragon 845 -piiriä, 8 gigatavun RAM-muistia sekä 258 gigatavun tallennustilaa.

OnePlus 6 on lisäksi vedenkestävä ja siinä käytetään jotain aiemmin yhtiön laitteissa uutta materiaalia, todennäköisesti takakuoressa. Mahdollisesti tällä viitataan joko lasiseen tai keraamiseen takakuoreen, joka mahdollistaa langattoman latauksen.Intiassa laite saapuu myyntiin Amazonille yksinoikeudella, johon se listataan huomenna, ja josta voi valita haluavansa ilmoituksen, kun laite saapuu myyntiin. Näin ollen julkistuskin alkaa olla todennäköisesti erittäin lähellä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

WinLix
WinLix

2

Toivottavasti hinta jää alle 500 euron. Muutoin en hankkisi koska halvemmalla saa yhtä käyttökelpoista.

Vastaa
karmakameli
karmakameli

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Ihan samaa:

OnePlus 845 piiri. Sehän se on mitä odotetaan...

Ei kai oneplus piirejä tee?

"nopeutta jota tarvitset", mihin puhelimessa tarvitsee lisänopeutta? Pelien palaamiseen?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti karmakameli:


"nopeutta jota tarvitset", mihin puhelimessa tarvitsee lisänopeutta? Pelien palaamiseen?


Miksei ja Surffailu, kuvaaminen, ns keinoäly, ja monissa maissa ehdottomasti nopeampi modeemi on iso juttu.

Ja laskentatehoa valuu käyttökokemukseen joita "yritetty" pilata huonoilla palveluilla ja ohjelmilla.

Vastaa
WereCatf
WereCatf

5

"Nopeutta, jota tarvitset" -- Aijaa? Ei ole kyllä vielä useamman vuoden takaisesta OnePlus 3T:stäkään tehot loppuneet kesken, minen näje mitään syytä, minkä takia nyt ihan vuoteen tai pariin tilanne muuttuisi.

Vastaa
WinLix
WinLix

6

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti WereCatf:

"Nopeutta, jota tarvitset" -- Aijaa? Ei ole kyllä vielä useamman vuoden takaisesta OnePlus 3T:stäkään tehot loppuneet kesken, minen näje mitään syytä, minkä takia nyt ihan vuoteen tai pariin tilanne muuttuisi.

Jep. Tää nopeusjuttu on vain markkinointikeino aivan kuten megapixseli kilpailu kameroissa.Oikeasti jopa One Plus 2 riittäisi nopeuden puolesta käytännössä mihin tahansa käyttöön. Siksi en ostaisi laitetta vain sen perusteella että siinä on huippunopea ja uutuussuoritin vaan aina pitää olla jotain muuta oikeasti parempaa verrattuna vanhempaan malliin jonka omistan. Nykyään on aika hankala enää keksiä kännyköihin uusia "vallankumouksellisia" ominaisuuksia koska kaikki on jo keksitty.

Uusi suoritin voi toki tuoda muitakin ominaisuuksia kuten nopeamman latauksen, verkkotukea uusille verkkotekniikoille jne.

Vastaa
necq
necq

7

Onpas mukava huomata kommenteista, ettei aivan kaikki ole tässä kulutushysteriassa mukana. Itselläni on Oneplus 3, jossa tehoja on enemmän kuin tarpeeksi kaikkeen käyttöön. Jos jokin peli latautuu 10 sekuntia myöhemmin, kaatuuko siihen elämäsi? Ei. Paras kamera sinulla on aina se, mikä sinulla on mukana, joten kamerankaan puolesta en välttämättä lähtisi aina uusinta uutta ostamaan. Kun oikeasti kuvataan, siihen minulla on järjestelmäkamera. Ainoa parannus nykyiseen olisi, jos saisi lisää tallennustilaa. Kaikki muu kyllä rokkaa kuten kuuluukin, enkä lähde hankkimaan uutta, koska valmistajat vain nostavat hintojaan ja saavat vielä hypetyksellä myytyä aina vain lisää laitteita. Se ei tee meille kuluttajille, eikä maapallolle hyvää.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

8

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti WereCatf:

"Nopeutta, jota tarvitset" -- Aijaa? Ei ole kyllä vielä useamman vuoden takaisesta OnePlus 3T:stäkään tehot loppuneet kesken, minen näje mitään syytä, minkä takia nyt ihan vuoteen tai pariin tilanne muuttuisi.


Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti WinLix:

Oikeasti jopa One Plus 2 riittäisi nopeuden puolesta käytännössä mihin tahansa käyttöön.

Konserni on markkinoitu ja panostanut OnePlussissa suorityskykyyn, joten kyllä niiden pitääkin sen vuoden pari riittää normikäyttöön, ja markkinointi idea rapautuisi jos nyt alkaisivat tunkea jotain säästörautaa ja olishan se hirveä pettymys jos niin tekisivät. Onhan tuossa ilmeisesti nousu jota voi sitä kaipaavat hyödyntää.

Eli markkinointi tuskin on suunattu heille jotka ei ole suorityskyvyn perässä.

Konsernista löytyy pienempitehoisia malleja, heille jotka eivät juokse viimeisen kärjen perässä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.