>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suomi mainittu! OnePlus-pomo mainitsi julkistuksessa menestyksen Suomessa

1
Puhelinvertailu

Suomi mainittu! OnePlus-pomo mainitsi julkistuksessa menestyksen Suomessa
OnePlus kokoontui tänään Lontoossa esittelemään uutta OnePlus 6 -huippulaitetta. Samalla yhtiö yllätti hieman uusilla langattomilla Bullets Wireless -kuulokkeilla. Tätä suurempi yllätys oli kenties kuitenkin, että puheessa mainittiin myös Suomi.

Yhtiön perustaja Carl Pei kertoi keynote-puheessaan loistavasta yhteistyöstä vuosien aikana. Tästä esimerkkinä hän mainitsi suomalaisoperaattori Elisan, jonka kanssa OnePlus on taivaltanut vuosien ajan.

Pei kertoi, että, kiitos loistavan yhteistyön, Suomen suurimman operaattorin ykköspaikka on tullut OnePlussalle peräti seitsemäntoista kuukauden ajan peräkkäin. Todennäköisesti putki ei ole myöskään katkeamassa, sillä OnePlus esitteli juuri uuden laitteen, joka saapuu myyntiin ensi viikolla.

Elisan lisäksi Suomessa tällä kertaa uutta OnePlus 6:tta myy myös Telia.

Enemmän tietoa OnePlus 6:stä löydät täältä ja uusista Bullets Wireless -kuulokkeista puolestaan täältä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

snaketus
snaketus

1

Onko se nyt mikään ihme, kun melkein puolet halvemmalla saa lähes saman kokemuksen (ja jossain mielessä jopa enemmän, kuten isompi RAM), kun kilpailijoilla, jos siis suostuu parista asiasta tinkimään. Itse ostin tuon OnePlus 5T:n Star Wars -mallin, enkä ole katunut siirtymistäni S7 edgestä siihen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.