>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Oletko ostamassa OnePlus 6:tta? Muista vaihto-ohjelma

1
Puhelinvertailu

Oletko ostamassa OnePlus 6:tta? Muista vaihto-ohjelma
Tällä viikolla OnePlus on tuonut myyntiin uuden huippupuhelimensa, OnePlus 6:n. Kyseinen puhelin tulee löytymään melko varmasti ainakin Elisan, mahdollisesti myös Telian, kuukauden myydyimpien laitteiden listoilta, mutta kaikki eivät ole huomanneet, että laitteesta voi saada melkoisesti alennusta.

Monilla uutta älypuhelinta ostaessa edellinen jää lojumaan pöytälaatikon pohjalle ja käyttämättömäksi kunnes se löytää tiensä roskakoriin. Puhelimen myynti saattaa olla liian turhauttavaa, mutta onneksi rahanarvoisia etuja voi saada vanhaa puhelinta vastaan helpomminkin.

OnePlus kertoi ennen OnePlus 6 -julkaisua vaihto-ohjelmasta, jossa vanhan puhelimen vaihdossa OnePlus 6:een saa melkoisen mukavia alennuksia. Riippuen puhelinmallista ja sen kunnosta rahaetu vaihtelee muutamista kympeistä useisiin satoihin euroihin.

Esimerkiksi hyväkuntoisesta OnePlus 5:stä saa 280 euroa ja muutamista arvokkaammista Applen ja Samsungin laitteista vielä enemmän.Vaihto-ohjelmasta toimii kahdella tapaa. Ennen laitteen ostoa voit toimittaa laitteen OnePlussalle, jolloin saat hyvityskupongin. Mikäli olet kuitenkin jo ostanut laitteen, niin vaihdokki voidaan edelleen lähettää OnePlussalle, jolloin OnePlus toimittaa vaihtoedun rahana.

Tiettävästi OnePlus 6 pitää kuitenkin olla ostettu OnePlussan omasta verkkokaupasta.

Lisää tietoa vaihto-ohjelmasta ja laitteista maksettavista korvauksista löytyy OnePlussan vaihto-ohjelman sivustolta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.