Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Xiaomin uusi Mi 8 on todellinen iPhone X -kopio

1
Matti Vähäkainu

Xiaomin uusi Mi 8 on todellinen iPhone X -kopio
Kiinalaisyhtiöt tunnetaan maailmalla erityisen vahvasta teknologiavakoilustaan, mutta älypuhelinten kohdalla yhtiöiltä kopiointia tehdään kenties hieman yksinkertaisemmallakin tavalla. Tästä oivana esimerkkinä tänään julkistettu Xiaomi Mi 8.

Maailman suurimpiin älypuhelinvalmistajiin kuuluva Xiaomi on aiemminkin ollut varsin laiska designinsa puolesta ja pyrkii useimmiten ottamaan mallia maailman arvokkaimmalta yhtiöltä.

Tällä kertaa Xiaomi on kopioinut tietysti Applen iPhone X:ää, joskin ei ole trendissä yksin – ja kopioipa Applekin iPhone X:ssä Android-valmistajia. Mi 8 on kuitenkin päällisin puolin liki identtinen lovineen ja kameroineen.

Liki ainostaan iPhone X:n kenties erikoisin piirre, eli leuan puuttuminen, jonka saavuttamiseen vaaditaan kalliita näyttöä taivuttavia toimenpiteitä, erottaa Mi 8:n iPhone X:stä. Kyseessä on kuitenkin erittäin mielenkiintoinen laite, eritoten hinnan ollessa parhaimmillaan alle 400 euroa, joka tarjoaa huippuominaisuuksia viehättävässä, joskin tutussa, paketissa.Mi 8:sta löytyy 6,21 tuuman AMOLED-näyttö, jonka resoluutio on Full HD+ (2248x1080), 20 megapikselin etukamera, 12+12 megapikselin tuplakamera optisella kuvanvakautuksella takana, 6 gigatavua RAM-muistia, 64/128/256 gigatavua tallennustilaa sekä 3400 milliampeeritunnin akku.

Laite tukee kasvontunnistusta, mutta luottaa siinä tavalliseen selfie-kameraan sekä pimeässä infrapunalähettimeen ja -kameraan. Erillisisessä Explorer Edition -versiossa on kuitenkin iPhone X:n kaltainen 3D-naamantunnistus

Hinnat sijoittuvat Kiinassa 2699 yuanista (n. 360 euroa) huippumallin 3299 yuaniin (n. 440 euroon). Valitettavasti Suomen saatavuudesta ei ole tietoa, mutta toivoa sopii, että Xiaomi toisi laitteen, edes hieman kalliimpana, myös Eurooppaan.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.