Huawein huippupuhelinsarja mennyt kaupaksi liki tuplasti edeltäjäänsä nopeammin

Puhelinvertailu

Huawein huippupuhelinsarja mennyt kaupaksi liki tuplasti edeltäjäänsä nopeammin
Huawein tämän vuoden P-sarjan uutuudet saivat paljon huomiota, eikä syistä todennäköisesti vähäisin ollut Puhelinvertailun arvostelussa ollut 40 megapikselin triplakameralla varustettu Huawei P20 Pro.

Huawei on nyt kertonut, että P20-sarjan laitteet, joihin kuuluu siis P20 Pro -huippumallin lisäksi P20 ja P20 Lite, ovat myyneet tähän mennessä yhteensä kuusi miljoonaa kappaletta, joka on 80 prosenttia edeltäjiä, P10-sarjaa, enemmän.

Toinen kiinalaisvalmistaja, OnePlus, kertoi juuri, että sen OnePlus 6 -uutuspuhelin on myynyt 22 päivässä yli miljoona laitetta. Huhtikuun alussa myyntiin saapunut P20-mallisto, jossa on kolme laitetta, on ollut nyt saatavilla noin parin kuukauden ajan ja myynyt kuusinkertaisen määrän.Huawei on siis onnistunut myymään kolmea laitettaan lähes samaa tahtia parin kuukauden ajan, joka on varsin hyvä suoritus. Huawei on tietysti OnePlussaa melkoisesti suurempi valmistaja, mutta myyntimäärät ovat varmasti positiivisia molemmille valmistajille, jotka kilpailevat erityisesti ylemmän keskihintaluokan segmentissä toisiaan vastaan.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.