Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Fortnite rikkoi pikavauhtia mobiilissa 100 miljoonan rajapyykin

Puhelinvertailu

Fortnite rikkoi pikavauhtia mobiilissa 100 miljoonan rajapyykin
Battle Royale pelien kahden kärki on melkoisen selvä. Peligenreä johtavat PlayerUnknown's Battlegrounds, eli tuttavallisemmin PUBG, sekä Epic Gamesin Fortnite.

Näistä jälkimmäinen saapui mobiiliin maaliskuussa, ja nyt analyytikot ovat julkaisseet tietoja suosion määrästä ensimmäisen muutaman kuukauden aikana.

Sensor Tower on julkaissut blogissaan analyysin, jonka mukaan Epic Gamesin pelin iOS-versio on onnistunut kasaamaan peräti 100 miljoonan dollarin liikevaihdon ensimmäisen 90 päivän aikana.

Aivan Clash Royalen tahtiin Fortnite ei kuitenkaan iOS:llä päässyt, vaan suomalaisyhtiö Supercellin peli onnistui ohittamaan 100 miljoonan rajapyykin vain 54 päivässä.

Kilpailija PUBG Mobilea ei listalla nähdä, koska sen monetisointi ei ole ollut samalla tasolla julkaisun alkupuolella.PUBG Mobile kuitenkin päivittyi tällä viikolla merkittävästi tuoden uusia ominaisuuksia, pelimoodeja sekä erityisesti maksullisia ominaisuuksia tarjoavan Royale Passin.

Fortnite saapui iOS:lle maaliskuussa, mutta sitä ei ole vielä julkaistu Androidille. PUBG Mobile on puolestaan julkaistu jo molemmille alustoille ja pelaaminen onnistuu alustojen välillä. Fortnitea on lupailtu myös Androidille piakkoin.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.