Fortnite rikkoi pikavauhtia mobiilissa 100 miljoonan rajapyykin

Puhelinvertailu

Fortnite rikkoi pikavauhtia mobiilissa 100 miljoonan rajapyykin
Battle Royale pelien kahden kärki on melkoisen selvä. Peligenreä johtavat PlayerUnknown's Battlegrounds, eli tuttavallisemmin PUBG, sekä Epic Gamesin Fortnite.

Näistä jälkimmäinen saapui mobiiliin maaliskuussa, ja nyt analyytikot ovat julkaisseet tietoja suosion määrästä ensimmäisen muutaman kuukauden aikana.

Sensor Tower on julkaissut blogissaan analyysin, jonka mukaan Epic Gamesin pelin iOS-versio on onnistunut kasaamaan peräti 100 miljoonan dollarin liikevaihdon ensimmäisen 90 päivän aikana.

Aivan Clash Royalen tahtiin Fortnite ei kuitenkaan iOS:llä päässyt, vaan suomalaisyhtiö Supercellin peli onnistui ohittamaan 100 miljoonan rajapyykin vain 54 päivässä.

Kilpailija PUBG Mobilea ei listalla nähdä, koska sen monetisointi ei ole ollut samalla tasolla julkaisun alkupuolella.PUBG Mobile kuitenkin päivittyi tällä viikolla merkittävästi tuoden uusia ominaisuuksia, pelimoodeja sekä erityisesti maksullisia ominaisuuksia tarjoavan Royale Passin.

Fortnite saapui iOS:lle maaliskuussa, mutta sitä ei ole vielä julkaistu Androidille. PUBG Mobile on puolestaan julkaistu jo molemmille alustoille ja pelaaminen onnistuu alustojen välillä. Fortnitea on lupailtu myös Androidille piakkoin.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 III – hinta laskenut -44%

Sony Xperia 5 III
449 € Teleoutlet
798 € Gigantti
820 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 797 €

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – hinta laskenut -43%

Xiaomi Mi 11 Lite 5G
199 € Power
349 € DNA
409 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 348 €

Samsung Galaxy M32 5G – hinta laskenut -42%

Samsung Galaxy M32 5G
318 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 546 €

Sony Xperia 1 III – hinta laskenut -38%

Sony Xperia 1 III
649 € Teleoutlet
899 € Hobby Hall
1047 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 1047 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.