Uudet kuvat ja videot paljastavat molempien Pixel 3 -mallien ulkoasun

Matti Robinson

Uudet kuvat ja videot paljastavat molempien Pixel 3 -mallien ulkoasun
Samsung on tänään vahvistanut tulevan Galaxy Note 9 -huippupuhelimen julkistustilaisuuden syksylle, mutta se ei ole todellakaan ainoa, tai edes tärkein, Android-julkaisu loppuvuoden aikana. Vielä tärkeämmäksi Android-julkaisuksi voidaan perustellusti arvioida Googlen omat kolmannen sukupolven Pixel-laitteet.

Jo aiemmin olemme nähneet vuotokuvia tulevista Pixel-puhelimista, mutta tänään tarjolla on entistä parempia ja kattavampia kuvia molemmista Googlen vielä julkaisemattomista huippulaitteista.

Mysmartprice.comin julkaisemat OnLeaksin kuvat ja videot esittelevät yksityiskohtaisesti niin pienemmän Pixel 3:n ulkonäköä kuin suurempikokoisen Pixel 3 XL:n merkittävästi uudistunutta designia.



Kuvat ovat ilmeisesti renderöity laitteiden vuotaneiden mittalukujen perusteella ja niinpä esimerkiksi värit ja materiaalit voivat erota lopullisessa tuotteessa.

Molempien mallien takakansi vaikuttaa kovin samanlaiselta edeltäjiinsä verrattuna ja toisistakaan ne eivät juuri eroa. Takaa löytyy yksi kamerasensori, sormenjälkilukija keskeltä ja tuttu Google-logo alalaidasta. Etupuoli on sen sijaan muuttunut Pixel 2:sta.

Pixel 3:n etupaneelista löytyy pyöristetyillä kulmilla varustettu näyttö, jonka "leuka" ja "otsa" ovat perinteisempää mallia. Pixel 3 XL puolestaan tarjoaa trendikkäämmin näyttölovella ja pienillä reunuksilla varustetun etupaneelin.

Molemmista puolestaan vaikuttaa löytyvän erikoisesti kaksi etukameraa, joskin mahdollista on, että kyseessä on edelleen vain esimerkiksi valosensori, joka piirrustuksissa on vain tavallista suurempi.

Lisää kuvia löytyy Mysmartprice.comin artikkelista





Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -43%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 85 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.