Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus 6:n kamera saa kehuja – Tarkennus on tarkka ja nopea

1
Manu Pitkänen

OnePlus 6:n kamera saa kehuja – Tarkennus on tarkka ja nopea
Elisalla ja Telialla huippumyynteihin yltänyt OnePlus 6 saa suitsutusta valokuvaukseen erikoistuneelta DxO Labsilta. Puhelimen kamera saavutti DxOMark-testissä komeat 96 pistettä. OnePlussan edellinen malli – OnePlus 5 – sai testissä pisteet 87.

DxOMark-testin perusteella OnePlus 6 loistaa erityisesti automaattisen tarkennuksen nopeudessa ja tarkkuudessa. Testaajia mielytti myös OnePlus 6:n kameran tuottamat värit sekä valotuksen tasaisuus – sama pätee myös heikommassa valaistuksessa salamalla kuvattaessa. DxO:n mukaan OnePlus on myös onnistunut tasapainoilemaan kohinan ja yksityiskohtien säilyttämisen kanssa.

OnePlus 6:lle on tulossa OxygenOS 5.1.9 -ohjelmistöpäivitys, joka parantaa puhelimen kameraa edelleen. Luvassa on muun muassa kattavampi dynaaminen alue, edistyneempi potrettitilan reunantunnis sekä nopeampi ja tarkempi tarkennus. Päivityksen myötä OnePlus 6 saa myös integroidun Google Lens -toiminnon, joka käyttää puhelimen kameraa näyttääkseen tietoa kohteista koneoppimisen avulla. Kameraa voi käyttää skannaamaan QR-koodeja sekä saamaan lisätietoa kirjoista, rakennuksista ja taideteoksista kuvantunnistustyökalun avulla.Myös OnePlus 5 ja 5T -puhelimien käyttäjät saavat uuden Google Lens -päivityksen puhelimeensa lähiaikoina OTA:n kautta.

DxOMarkin parhaimmat pisteet ovat saaneet Huawei P20 Pro ja HTC U12+, jotka nakuttivat tauluun pisteet 109 ja 103. OnePlussan edellä ovat myös Samsung Galaxy S9 Plus, Google Pixel 2 ja Applen iPhone X.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.