>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HMD Globalilta "seuraava suuri paljastus" kahden viikon päästä

1
Matti Vähäkainu

HMD Globalilta seuraava suuri paljastus kahden viikon päästä
Nokian älypuhelimista tuttu HMD Global on lähettänyt kutsuja tulevaan tapahtumaan Intiassa, jonka agendasta ei tässä vaiheessa ole täyttä selkoa. Kutsussa 21. päivä kuluvaa kuuta järjestettävästä tapahtumasta luvataan "seuraavaa suurta paljastusta".

Mitähän tämä voisi olla? Ensimmäisenä tulee helposti mieleen uusi huippupuhelin, mutta kutsun julkaisseen FoneArenan mukaan kyse on jo paljastetun laitteen uudelleenlämmittelystä.

FoneArena uskoo, että tapahtumassa julkaistaan (kenties vain Intiaan) viime kuussa esitelty Nokia 6.1 Plus -malli (kuvassa alla), joka on Kiinaan suunnatun Nokia X6 -puhelimen kansainvälinen versio. Mikäli kyseessä on todella ainoastaan paikallinen julkaisu jo paljastetusta laitteesta, niin HMD Globalin "seuraava suuri paljastus" on hieman yliampuvaa.

Samaiseen tilaisuuteen on haettu osallistujia kilpailusta, jossa fanien on pitänyt kirjoittaa lempikokemuksistaan Nokia-puhelinten kanssa. Sivustolla tilaisuutta kuvataan "eksklusiiviseksi fanitapahtumaksi".Toivoa kuitenkin voi, että kyseessä onkin jotain oikeasti suurta ja merkityksellistä, myös meille suomalaisille.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Ueuey (vahvistamaton)

1

Ehkä se ei intiassa ole yliampuvaa lainkaan. Ja miksi sieltä pitäisi tulla suomalaisille jotain, jos kutsuja lähetetty vain intiassa. Haloo nyt.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.