Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung haastaa OnePlussan ja Huawein uudella keskihintaisella puhelimella?

Puhelinvertailu

Samsung haastaa OnePlussan ja Huawein uudella keskihintaisella puhelimella?
Twitter-huhut kertovat, että Samsungilla valmistellaan uuden Galaxy-puhelimen julkaisua, joka yhdistäisi keskiluokan hinnan ja kärkitason piiriteknologian.

Kyseessä on tietojen mukaan Snapdragon 845 -järjestelmäpiirillä varustettu uusi Galaxy A -sarjalainen (kuvassa viime vuoden Galaxy A8). Hiljattain yhtiö kertoi julkistustilaisuudesta, joka pari päivää Googlen Pixel-tapahtuman jälkeen ja vajaan viikon ennen OnePlussan julkistustilaisuutta, josta odotetaan OnePlus 6T -laitetta.

Arvelimmekin, että kyseessä on todennäköisesti Galaxy A -sarjan julkaisutilaisuus, joka on perinteisesti ajoittunut vuoden viimeiselle neljännekselle. Lisäksi korelaisyhtiön johdosta on jo aiemmin vahvistettu, että huipputeknologiaa tullaan tuomaan entistä edullisempiin puhelinmalleihin, joten tällaisen puhelimen julkaisu ei olisi järin suuri yllätys.Vaikka huhuissa puhutaan Snapdragon 845 -piiristä, niin hyvinkin voi olla, että laite saapuu Euroopassa myyntiin Samsungin omalla Exynos-piirillä, kuten Galaxy-lippulaivapuhelimet.

Huawein ja OnePlussan hallitsema hintatietoisten ja kenties nuorempien kuluttajien markkinarako vaatii Samsungilta uudenlaista lähestymistapaa. Galaxy A -sarjan puhelimet eivät ole pystyneet valloittamaan tätä segmenttiä Samsungin toivomalla tavalla, joten voimme odottaa tänä vuonna jotain radikaalimpaa.

Se mitä radikaali tarkoittaa Samsungin kohdalla, jää nähtäväksi.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.