Huawei korvaa muistikortit pienemmillä NM-korteilla

2
Manu Pitkänen

Huawei korvaa muistikortit pienemmillä NM-korteilla
Huawei aikoo korvata puhelimissaan microSD-kortit pienemmällä NM-korteilla, jotka ovat kooltaan ja muodoltaan identtisiä nano-SIM-korttien kanssa.

Tekemällä muistikorteista identtisiä SIM-korttien kanssa, voidaan muistikortti upottaa samaan paikkaan kuin toinen nano-kokoinen SIM-korttikin. Käyttäjä voisi näin valita ylimääräisen tallennustilan ja toisen SIM-kortin välillä dual-SIM-mallisissa puhelimissa. Puhelimien rakenteesta saadaan kompaktimpi ja tilaa vapautuu muuhun käyttöön.

Nano Memory -kortit ovat kooltaan 45 prosenttia pienempiä kuin microSD-kortit. NM-kortteihin mahtuu korkeitaan 256 gigatavua muistia ja tiedonsiirtonopeudessa ne pääsevät ainakin 90 megatavuun sekunnissa. Uutta muistiratkaisua hyödynnetään juuri esitellyissä Mate 20 -sarjan puhelimissa.

Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -27%

Samsung Galaxy S10
284 € CDON
430 € Multitronic
699 € Kärkkäinen

Alin hinta viikko sitten: 390 €

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -26%

Honor Magic4 Lite
199 € Power
269 € DNA
299 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 269 €

Oppo Find X5 5G – hinta laskenut -25%

Oppo Find X5 5G
812 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 1084 €

Oppo Reno 5 5G – hinta laskenut -22%

Oppo Reno 5 5G
448 € CDON
454 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 578 €

Kommentit (2)

Luurijuoppo
Luurijuoppo

1

Johtaako tämä taas siihen mitä oli digikameroiden alkuaikoina: Sonylla omansa, Olympuksella XD jne... ja varsinkin kun NM ei tarjoa muuta etua kuin 45% pienempi fyysinen koko...

Vastaa
WinLix
WinLix

2

Huawei saisi alkaa tekemään puhtaalla Androidilla olevia malleja joista on riisuttu pois kaikki heidän turhat softat. Tilaa säästyy ja laite nopeutuu..

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.