Supercellin uusin hitti, Brawl Stars, nousi listojen kärkikahinoihin

Puhelinvertailu

Supercellin uusin hitti, Brawl Stars, nousi listojen kärkikahinoihin
Supercell on työstänyt uutta hittipeliä jo tovin aikaa, peli esiteltiin itseasiassa ensimmäistä kertaa jo yli vuosi sitten kesällä.

Rajatussa kokeilumuotoisessa julkaisussa peli on ollut siis vuoden verran, sillä vasta hiljattain se ilmestyi maailmanlaajuisesti saataville niin iOS- kuin Android-kauppoihin. Pari päivää sitten peli julkaistiin vihdoin maailmanlaajuisesti saataville.

Ilmeisesti pelin julkaisutapa on kuitenkin ollut onnnistunut, sillä nyt peli komeilee tuottavimpien pelien TOP10-listalla iOS:llä.

Tuolta listalta ei löydy Supercellin viimeisintä peliä ennen Brawl Starsia, Clash Royalea, mutta listalla on edelleen yhtiön suurin hitti Clash of Clans.

Androidin ilmaispelilistan puolella, jossa peli on uunituoreempi, tilanne on vielä parempi, sillä pelille on irronnut kärkipaikka. Tuottoa ei kuitenkaan tule aivan iOS-puolen tavoin, ja tyytyminen on vasta 100. sijaan.Peli on ylhäältä päin kuvattu shooter-tyylinen peli, jossa areenalla pyritään tuhoamaan vastustajia, ja riippuen pelimoodista esimerkiksi selviytymään loppuun tai keräämään timantteja.

Brawl Stars löytyy iOS:lle täältä ja Androidille täältä.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € CDON
230 € Proshop
230 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Xiaomi Poco M3 Pro 5G – hinta laskenut -17%

Xiaomi Poco M3 Pro 5G
99 € DNA
250 € Hobby Hall
282 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto G72 – hinta laskenut -16%

Motorola Moto G72
339 € ComputerSalg
339 € CDON
340 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 404 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.