Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi vuoto paljastaa jälleen Galaxy S10:n erikoisen kamerakolon

2
Puhelinvertailu

Uusi vuoto paljastaa jälleen Galaxy S10:n erikoisen kamerakolon
Samsungin kymmenen vuoden Galaxy-taivalta juhlitaan 20. helmikuuta, jolloin tietysti luvassa on myös uusi Galaxy S10 -lippulaivapuhelin.

Jonkin verran laitteesta tiedetään, mutta paljon on vielä tekniikasta arvailujen varassa. Yksi varmimmista yksityiskohdista vaikuttaa olevan laitteen etupaneelin design.

Galaxy S10:ään odotetaan mm. näytön pinnan alle sijoitettua sormenjälkilukijaa, joka ei ilmeisimmin toimi aivan kaikkien näytönsuojien kanssa, sekä koloa eteenpäin suunnatuille selfie-kameroille.

Niinpä Samsung päättää ilmeisesti jättää näyttöloven väliin ja tuoda laitteeseen suoraan pelkän kolon etukameroille. Aiempien vuotojen (yllä) sekä myös tämän uusimman vuodon (alla) mukaan kyseessä on kahdesta kamerasta koostuva yksikkö, joka tarkoittaa, että kolo ei ole ympyrän muotoinen vaan pikemminkin ovaali.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
Reunis (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jkij:

Ruma.
Käyttökelvoton yläosa.

Toivottavasti eivät ilmoita näytön kokoa kulmasta kulmaan, eikä resoa alareunasta yläreunaan, koska se ei ole totta :(

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.