Kuvavuodossa väitetysti Galaxy S10+:n viralliset pressikuvat

Puhelinvertailu

Kuvavuodossa väitetysti Galaxy S10+:n viralliset pressikuvat
Samsungin tämän vuoden Galaxy S -lippulaiva saapuu noin kolmen viikon päästä. Helmikuun 20. San Fransiscossa esiteltävä laite on kuitenkin esiintynyt monesti kuvavuodoissa, ja nyt tarjolla on väitetysti se merkittävin kuvavuoto.

Olemme aiemmin nähneet luotettavista lähteistä Galaxy S10 -laitteita suojakuorissa, rendereissä ja sumuisissa live-vuodoissa, mutta nyt tarjolla on väitetysti aito pressikuva.

91mobiles.com on julkaissut oheisen kuvan Galaxy S10+ -laitteesta. Kuvan alkuperä on sivuston mukaan aidossa pressikuvassa.

Kuvasta paljastuu tuttu kolmoiskamera takaa sekä edestä kahden kameran mahdollistava näyttökolo. Tietojen mukaan pienempi Galaxy S10 -perusmalli sisältää saman takakameran, mutta vain yhden etukameran ja siten pienemmän kolon.Kuten aina, tulee vuodot ottaa varauksella, mutta hyvin todennäköisesti Galaxy S10+ tulee näyttämään juurikin, tai ainakin likipitäen, tältä.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Find X5 5G – hinta laskenut -40%

Oppo Find X5 5G
299 € DNA
599 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 498 €

Samsung Galaxy A14 (4G) – hinta laskenut -29%

Samsung Galaxy A14 (4G)
99 € Elisa
139 € Gigantti
139 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 139 €

Honor Magic6 Lite – hinta laskenut -26%

Honor Magic6 Lite
295 € Power
299 € Gigantti
399 € Ykköspalvelu

Alin hinta viikko sitten: 398 €

Oppo A78 (5G) – hinta laskenut -22%

Oppo A78 (5G)
201 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 258 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.