Kuvavuodossa väitetysti Galaxy S10+:n viralliset pressikuvat

Puhelinvertailu

Kuvavuodossa väitetysti Galaxy S10+:n viralliset pressikuvat
Samsungin tämän vuoden Galaxy S -lippulaiva saapuu noin kolmen viikon päästä. Helmikuun 20. San Fransiscossa esiteltävä laite on kuitenkin esiintynyt monesti kuvavuodoissa, ja nyt tarjolla on väitetysti se merkittävin kuvavuoto.

Olemme aiemmin nähneet luotettavista lähteistä Galaxy S10 -laitteita suojakuorissa, rendereissä ja sumuisissa live-vuodoissa, mutta nyt tarjolla on väitetysti aito pressikuva.

91mobiles.com on julkaissut oheisen kuvan Galaxy S10+ -laitteesta. Kuvan alkuperä on sivuston mukaan aidossa pressikuvassa.

Kuvasta paljastuu tuttu kolmoiskamera takaa sekä edestä kahden kameran mahdollistava näyttökolo. Tietojen mukaan pienempi Galaxy S10 -perusmalli sisältää saman takakameran, mutta vain yhden etukameran ja siten pienemmän kolon.Kuten aina, tulee vuodot ottaa varauksella, mutta hyvin todennäköisesti Galaxy S10+ tulee näyttämään juurikin, tai ainakin likipitäen, tältä.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 III – hinta laskenut -44%

Sony Xperia 5 III
449 € Teleoutlet
798 € Gigantti
820 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 797 €

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – hinta laskenut -43%

Xiaomi Mi 11 Lite 5G
199 € Power
349 € DNA
409 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 348 €

Sony Xperia 1 III – hinta laskenut -38%

Sony Xperia 1 III
649 € Teleoutlet
899 € Hobby Hall
1047 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 1047 €

Sony Xperia 10 III – hinta laskenut -37%

Sony Xperia 10 III
249 € Teleoutlet
398 € Gigantti
449 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.