Julkaisematon Nokia-puhelin paljastui viranomaisen dokumenteista

1
Matti Robinson

Julkaisematon Nokia-puhelin paljastui viranomaisen dokumenteista
Nokian älypuhelimet ovat alkaneet jälleen vallata Yhdysvaltoja. Tällä kertaa HMD Globalin johtamana Nokian Android-puhelimet ovat tulossa myyntiin mm. Verizonin kautta.

Nyt Yhdysvaltain televiranomainen, FCC, on julkaissut dokumentteja, joista paljastuu uusi Nokia-puhelin. FCC:n testit on läpäissyt nyt TA-1157-mallinimellä kutsuttu laite.

Valitettavasti tiedot eivät ole tässäkään FCC:n tapauksessa lähelläkään täydellisiä, mutta sentään muutama referenssikuva ja parit yksityiskohdat tekniikasta on paljastunut.

Laitteesta tulee ainakin kaksi versiota, joissa on 2 tai 3 gigatavua RAM-muistia sekä 16 tai 32 gigatavua talennustilaa. Akku laitteessa on 3000 milliampeerituntia ja laite tukee odotetusti yleisiä yhteyksiä (mm. GSM, LTE, WiFi, GPS, NFC, jne).

Bluetoothista tosin puuttuu 5.0-sertifiointi, joka viittaa halvempaan laitteeseen, kuten tekee myös muistin/tallennustilan määrä. Akkukapasiteetista voisi päätellä, että laite on keskikokoinen nykystandardeilla.

Kuvasta näkyy, että laitteessa on takana kaksoiskamera sekä sormenjälkilukija. SIM-korttipaikka löytyy edestäpäin katsottuna vasemmalta ja virtanäppäin sekä äänenvoimakkuudensäätimet oikealta.Yksi kuvista paljastaa lisäksi, että monien muiden Nokia puhelinten tapaan tämäkin tulee tarjoamaan Android One -käyttöjärjestelmän.


Parhaat kännykkätarjoukset

Nokia XR20 – hinta laskenut -40%

Nokia XR20
174 € Kärkkäinen
350 € Proshop
366 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 289 €

Nokia G10 – hinta laskenut -30%

Nokia G10
106 € Hobby Hall
149 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 151 €

Motorola Moto G100 – hinta laskenut -29%

Motorola Moto G100
200 € Kärkkäinen
499 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Honor X7 – hinta laskenut -29%

Honor X7
70 € Kärkkäinen
129 € Power
129 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 97 €

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.