Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tänään on Nokia-puhelinten päivä! Seuraa julkistusta täältä

Manu Pitkänen

Tänään on Nokia-puhelinten päivä! Seuraa julkistusta täältä
Tänään on todellinen Nokia-puhelimien päivä, sillä suomalainen HMD Global aikoo paljastaa tänään joukon uusia Android-pohjaisia puhelimia. Lehdistötilaisuus järjestetään Barcelonassa, sopivasti MWC-messujen aattona.

Tilaisuudesta tulee tarjolle suora verkkolähetys, kuten nykyaikaisiin julkistuksiin kuuluukin. Tilaisuutta voi seurata Nokia Mobilen Facebook-sivujen kautta. Lähetys käynnistyy tänään kello 17.00 Suomen aikaa.

HMD Global on pohjustanut päivää muutamilla some-teasereillä, joissa on hehkutettu esiteltävien puhelimien kameroiden kuvanlaatua. Esimerkiksi valokuvaaja Konsta Punkka on jakanut Instagramissa julkistamattomalla Nokia-puhelimella otetun kuvan, jossa on haastettu kameran dynamiikkaa todenteolla (kuva alla). Oletettavasti kyse on Nokia 9 Pureview -puhelimesta. Tilaisuudessa esitellään todennäköisesti muutama muu uusi puhelin – salat selviävät kello 17.00.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.