Samsung tappoi Galaxy J -sarjan, edulliset Galaxy-mallit nyt A-sarjassa

Puhelinvertailu

Samsung tappoi Galaxy J -sarjan, edulliset Galaxy-mallit nyt A-sarjassa
Samsungin älypuhelinosastolla ei ole mennyt kovin vahvasti viimeaikoina, ja tästä tietysti kertovat parhaiten hiljattain julkistetut synkät talousluvut.

Jo vuosien ajan Samsung on kertonut vähentävänsä tuotejulkistuksia ja suoraviivaistavansa älypuhelinstrategiaa. Uudistuksiin kuuluu myös uusien ominaisuuksien testaaminen yhä halvemmissa laitteissa.

Nyt Samsung on päättänyt antaa kokonaiselle Galaxy J -mallisarjalle kirveestä. Tulevaisuudessa nämä edulliset Galaxy-älypuhelimet nähdään Galaxy A -sarjassa. Samsung kertoi asiasta mm. Malesian osaston YouTube-videolla.

Kuten videolla kerrotaan, niin J-sarjan korvaavat laitteet, kuten videolla näkyvät Galaxy A30 ja Galaxy A50, sisältävät huippulaitteista tuttua teknologiaa. Näihin lukeutuvat mm. pikaladattavat akut, monikennoiset kamerat ja näyttöön sijoitetut sormenjälkilukijat.



Uusista A-sarjalaisista lisää tulemme tietämään todennäköisesti tänä keskiviikkona, kun Samsung järjestää julkistustilaisuuden. Huhujen mukaan odotettavissa on uusi sarjan ykköslaite, Galaxy A90.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Edge 40 – hinta laskenut -23%

Motorola Edge 40
299 € Power
357 € Bigbox
383 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 389 €

Motorola Moto E13 – hinta laskenut -22%

Xiaomi Redmi 12 – hinta laskenut -18%

Xiaomi Redmi 12
129 € Bigbox
152 € Proshop
159 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 157 €

Realme 11 (5G) – hinta laskenut -17%

Realme 11 (5G)
256 € Bigbox
353 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 309 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.