Samsung tappoi Galaxy J -sarjan, edulliset Galaxy-mallit nyt A-sarjassa

Puhelinvertailu

Samsung tappoi Galaxy J -sarjan, edulliset Galaxy-mallit nyt A-sarjassa
Samsungin älypuhelinosastolla ei ole mennyt kovin vahvasti viimeaikoina, ja tästä tietysti kertovat parhaiten hiljattain julkistetut synkät talousluvut.

Jo vuosien ajan Samsung on kertonut vähentävänsä tuotejulkistuksia ja suoraviivaistavansa älypuhelinstrategiaa. Uudistuksiin kuuluu myös uusien ominaisuuksien testaaminen yhä halvemmissa laitteissa.

Nyt Samsung on päättänyt antaa kokonaiselle Galaxy J -mallisarjalle kirveestä. Tulevaisuudessa nämä edulliset Galaxy-älypuhelimet nähdään Galaxy A -sarjassa. Samsung kertoi asiasta mm. Malesian osaston YouTube-videolla.

Kuten videolla kerrotaan, niin J-sarjan korvaavat laitteet, kuten videolla näkyvät Galaxy A30 ja Galaxy A50, sisältävät huippulaitteista tuttua teknologiaa. Näihin lukeutuvat mm. pikaladattavat akut, monikennoiset kamerat ja näyttöön sijoitetut sormenjälkilukijat.Uusista A-sarjalaisista lisää tulemme tietämään todennäköisesti tänä keskiviikkona, kun Samsung järjestää julkistustilaisuuden. Huhujen mukaan odotettavissa on uusi sarjan ykköslaite, Galaxy A90.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A77 5G – hinta laskenut -40%

Oppo A77 5G
149 € DNA
199 € Proshop
249 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 249 €

Honor X8 – hinta laskenut -26%

Honor Magic4 Pro – hinta laskenut -25%

Honor Magic4 Pro
599 € Power
749 € DNA
799 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 799 €

Motorola Moto G62 5G – hinta laskenut -25%

Motorola Moto G62 5G
179 € Gigantti
179 € Power
238 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 239 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.