Huippukalliit Galaxy Foldit rikkoontuvat päivässä – Samsung tutkii asiaa

2
Manu Pitkänen

Huippukalliit Galaxy Foldit rikkoontuvat päivässä – Samsung tutkii asiaa
Taittuvat näytöt tulevat näkyvästi älypuhelinmarkkinoille tänä vuonna. Ensimmäisten joukossa trendin harjalle nousee Samsungin Galaxy Fold, jonka on määrä tulla myyntiin Suomessa 3. toukokuuta. Ennakkomyynti alkaa jo 26. huhtikuuta.

Maailmanlaajuista julkaisua on pedattu tarjoamalla valikoiduille arvostelijoille testilaitteita. Ensikokemukset laitteista eivät kuitenkaan ole olleet kovin mairittelevia Samsungin kannalta, sillä jo yhden päivän käytön jälkeen Galaxy Foldin näyttö on alkanut rapistua, vaikka taittuvan näytön on luvattu kestävän ainakin 200 000 taittokerta. Jokin on siis selvästi mennyt pieleen.

Puhelimen ostaneiden kannattaa myös huomata, että näytön päällä oleva läpinäkyvä kalvo ei ole näyttösuoja, joten sitä ei pidä yrittää irrottaa. Mikäli kalvon irrottaa, saatta näyttö muuttua toimimattomaksi. Samsung lupaa tutkia ongelmien syyt.

Galaxy Foldin suositushinta on 2100 euroa, ja kaikkien tilausten mukana toimitetaan langattomat Galaxy Buds -kuulokkeet, kevlar-suojakuori sekä vuoden vakuutus Samsung Care+ -palvelun kautta.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme 9 4G – hinta laskenut -31%

Realme 9 4G
283 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 410 €

Motorola edge 20 – hinta laskenut -26%

Motorola edge 20
249 € Power
338 € CDON
338 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 338 €

Motorola Moto Razr 2022 – hinta laskenut -26%

Motorola Moto Razr 2022
849 € Lenovo
1066 € CDON
1149 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 1149 €

Honor X8 – hinta laskenut -26%

Kommentit (2)

arivesa
arivesa

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jkij:

Perinteistä samnang laatua.
Tuskin kukaan mitään muuta odottikaan.

Taatusti odotti, ja epäilemättä tulee myös saamaan. Liekö kalvon repimisellä osutta tähän ei voi tietää vielä. Jos, kehnoa opastusta.

Kun robotti on aukonut ja sulkenut näyttöä testeissä "useasti", ei konstruktio taida olla viallinen, mutta sarjatuotanto voi aina tuottaa alussa yllätyksiä.

Ostaneille tämä ei ole rahallinen kulu, mutta tietty iso harmi muuten.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.